G. de Rooy Metaaldesign

“Ideeën van staal”, dat is de slogan van G. de Rooy Metaal-design. Al meer dan 25 jaar maken zij producten van staal, waaronder schitterende stalen binnendeuren. Om hun ideeën te promoten ontwikkelden wij een brochure.

lees verder

Ford

Spandoeken, ze zijn in allerlei soorten en maten te ver-krijgen. Ford Broekhuis benaderde De Indruk voor het ontwerpen en ontwikkelen van een spandoek voor hun vestiging De Bilt.

lees verder

Winkelstad Veenendaal

Hoe krijg je publiek naar een prachtige winkelstad als Veenendaal? Precies, door een indrukwekkend evenement te organiseren. De Indruk bedacht het concept ‘Spot & Shop’, realiseerde dit én alle promotie er omheen. 

lees verder

KPN

Een klant waar wij steeds meer opdrachten voor mogen uitvoeren is telecomaanbieder KPN. Waar het traject begon met een viral is het uitgegroeid tot een samen-werking tussen KPN, Bubbles Creations en De Indruk.

lees verder

Brynxz Collections

Een prachtige klant uit het Noorden is Brynxz Collections. Zij verkopen woondecoraties van aardewerk en keramiek. Sinds kort doen zij dat ook online, dankzij de door De Indruk ontwikkelde Multidemowebshop.

lees verder

SV Land

Uniek in Nederland is de specialistische organisatie SV Land. Zij beschikken over kennis en ervaring op het gebied van verzuim in combinatie met sociale zekerheid. De Indruk maakte een website en verzorgt de SEO.

lees verder

eSecure

Verrassend veilig, verrassend eenvoudig! Dat is de slogan van gespecialiseerd, installatietechnisch bedrijf eSecure. Voor deze onlangs opgerichte onderneming stelde
De Indruk onder andere de huisstijl en website op.

lees verder

Madern Techniek

Madern Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt. Met kennis van zaken en oog voor de toekomst. Deze twee zinnen maken duidelijk wie Madern Techniek is. De Indruk ontwierp een website die perfect bij hen aansluit.

lees verder

Recreatiepark De Boshoek

Bungalowpark, hotel kamers, kampeerpark, koopchalets: Recreatiepark De Boshoek is en heeft het allemaal! Om dit alles te promoten worden de capaciteiten van De Indruk ingezet.

lees verder

Van Veen Advocaten

Het grootste advocatenkantoor tussen Arnhem en Utrecht, Van Veen Advocaten, legde als wens bij De Indruk dat hun nieuwe site bestaande en potentiële klanten moest aan-spreken en informeren. De Indruk ging de uitdaging aan.

lees verder

Ondernemend Jong!

Ondernemend Jong! is een project dat jongeren tussen de 18 en 23 jaar ondersteunt bij het behalen van een startkwalificatie of een baan. Aan De Indruk de uitdaging om een website te bouwen die deze doelgroep aanspreekt.

lees verder

Petson Paints

Verfproducent Petson Paints brengt alle communicatie-uitingen onder bij De Indruk. Van huisstijl tot website. Dit alles mogen wij voor hen verzorgen.

lees verder

ChemTechniek Nederland

ChemTechniek Nederland, groothandel in industriële producten, benaderde De Indruk vond het restylen van haar logo, het maken van een huisstijlhandboek, het creëren van een brochure en een responsive website.


lees verder

Synaxion

Synaxion is een ICT bedrijf wat bedrijven ondersteunt bij het verkrijgen van inzicht en overzicht door middel van Monitoring en Business Intelligence. De Indruk mocht hen ondersteunen bij het grafische werk.

lees verder

Van Manen Import en Export

Familiebedrijf Van Manen, importeur van onder andere speelgoed, benaderde De Indruk voor het ontwikkelen van verpakkingen van een nieuwe lijn miniatuurauto’s.
Ter promotie werden rolbanners ontworpen.

lees verder

Henzen Tuinhoutcentrum

Het hebben van een webshop wordt in dit digitale tijdperk steeds belangrijker. Dit ondervond ook de leverancier van alles op het gebied van tuinhout, Henzen Tuinhoutcentrum. De Indruk ontwikkelde voor hen een OpenCart webshop.

lees verder

Nucletron

Eenduidigheid in communicatie is zeer essentieel. Om dit te bereiken wilde Nucletron, wereldmarktleider op het gebied van Brachytherapie, een portal voor al haar salesmanagers wereldwijd. De Brachy Sales Portal werd een gegeven. 

lees verder

MAD Tooling

Totaaloplossingen bieden, dat is wat De Indruk graag doet. Al haar expertise inzetten, om zo de klant te adviseren in haar promotie op on- en offlinegebied én om dit vervolgens uit te voeren. Voor MAD Tooling mogen we dit doen.

lees verder

Positie Lingerie

Uit eigen verlangen geboren; een webshop wat voorziet in  goed passende lingerie voor tijdens en na de zwangerschap. Positielingerie.nl werd in leven geroepen. De Indruk ontwierp en ontwikkelde de webshop!

lees verder

Flow Flex

Flow Fex Uitzendbureau wordt gerund door Joan Merlijn, een enthousiaste dame met hart voor personeels-bemiddeling. Vanwege de start van haar onderneming mocht De Indruk de communicatiemiddelen verzorgen.

lees verder

ViV

Ter ere van hun 60-jarig jubileum bracht VIV (Verpakkings Industrie Veenendaal) een schitterende nieuwe brochure uit waarin het thema: “Our vision becomes reality – we are taking flexo to a new dimension” centraal staat.

lees verder

Codian Robotics

Een volledig nieuw ontwikkelde huisstijl die vervolgens is toegepast op diverse communicatiemiddelen én op een lichtgewicht, modulair op te bouwen beursstand, we hebben het over de opdracht voor Codian Robotics.

lees verder

Intergrip

Vanuit de automatiseringtak van De Indruk is Intergrip ontstaan. Intergrip levert software aan het onderwijs om zo het voortijdig schoolverlaten tegen te gaan. De Indruk verzorgt alle communicatie-uitingen.

lees verder

Chroma ATE Europe

Een compleet nieuwe look and feel voor de communicatiemiddelen van Chroma ATE Europe in Nederland, dat was de opdracht. En dat is gelukt!

lees verder

Landgoed De IJsvogel

Het ultieme vakantiegevoel van een vakantie in eigen land, dat is wat je kunt ervaren op het Veluwse Landgoed de IJsvogel. Om dit gevoel ook online over te kunnen brengen werd de website opnieuw opgezet.

lees verder

Toko International

Voor de verkoop en promotie van hun zeer scherp geprijsde assortiment handgereedschap en aanverwante artikelen ontwikkelde De Indruk voor Toko International een website, webshop, catalogus applicatie en GT Mailing. 

lees verder

Lastminute Cargo

Verzending binnen Europa is sinds het bestaan van Lastminute Cargo een stuk gemakkelijker en goedkoper geworden. De Indruk ontwikkelde een boekingsysteem om transport online te kunnen regelen.

lees verder

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders ondersteunt haar klanten bij het debiteurenbeheer. Om hun diensten mooi te kunnen belichten mocht De Indruk een website ontwikkelen én hun nieuw geïntroduceerde DebKey.

lees verder

Van Dijk Groenvoorzieningen

Van Dijk Groenvoorzieningen, een begrip in Veenendaal en omstreken, legt al sinds 2008 de (re)styling van haar communicatiemiddelen neer bij De Indruk. Wij hebben al heel wat mooie producten voor hen mogen maken.

lees verder

Herfst en Helder

Herfst & Helder, het bedrijf dat sinds 1875 kwalitatief hoogwaardige verf produceert, brengt haar communicatie-middelen onder bij De Indruk. Een klant waar we trots op zijn om wat zij doen én om wat wij voor hen mogen doen.

lees verder

Ichthus College

Wie in de buurt van Veenendaal woont heeft ze vast wel gezien, de posters van het Ichthus College om de Open dag te promoten. De middelbare school gaf De Indruk opdracht om enkele communicatiemiddelen vorm te geven.

lees verder

PalmSens

Een van onze zeer specialistische klanten is PalmSens. Zij ontwikkelen namelijk instrumenten voor elektrochemische toepassingen en sensoren. Wij maakten een informatieve website met aparte klant- en distributeur login.

lees verder

ISCO3

Bodemsanering, een onderwerp waar weinig mensen het fijne van weten. Gelukkig doet ISCO3 dat wel. Hun visie ‘het nieuwe denken over bodemsanering’ werd door De Indruk vormgegeven in diverse communicatiemiddelen.

lees verder