AI Masterclass voor marketeers

Jouw weg naar AI bekwaamdheid

Trainingen en workshops van De Indruk zijn altijd to-the-point, heel leerzaam én niet onbelangrijk ook gezellig!

Pieter de Greef
Communicatie meeting

Ontdek de toekomst van marketing met onze “AI Masterclass voor marketeers”. We geven je praktische AI-tips en creatieve toepassingen om met behulp van ChatGPT jouw werk leuker en makkelijker te maken. Boek nu je masterclass en zet de stap naar vernieuwende mogelijkheden op jouw vakgebied!

Voor wie is deze training bedoeld?

De AI Masterclass is bedoeld voor marketeers en communicatieadviseurs. Ben jij dagelijks bezig met het creëren van content of het effectief inzetten van diverse advertising kanalen? Heb jij Artificial Intelligence wel eens in de wandelgangen voorbij horen komen, maar heb je geen idee hoe je dit moet inzetten? Of ben je al een beetje met ChatGPT aan het stoeien, maar wil je weten hoe je dit echt goed aanpakt? Dan is de AI Masterclass voor jou bedoeld!

Tip: boek deze training met collega’s, zo is iedereen in één keer op de hoogte én bespaar je op de kosten per persoon!

Wat ga je leren

Na deze training kun jij ChatGPT volledig naar je hand zetten! We nemen je stap voor stap mee in de wereld van AI én laten jou je nieuwe kennis direct toepassen in een relevante casus. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Goede prompts schrijven én controleren
  • Hoe zorg je voor de beste output
  • Jouw marketingmiddelen optimaliseren met behulp van ChatGPT
  • Binnen no-time nieuwe content ideeën generen via AI
  • Overtuigende advertising teksten genereren
  • Bonus: een handige cheatsheet om mee naar huis te nemen

Dit ga je doen tijdens de training

De gehele training duurt 2 uur. Hierin zorgen we voor een goede verdeling tussen theorie en zelf aan de slag gaan. Zo kun jij direct je opgedane kennis toepassen én heb je ruimte om vragen te stellen en te sparren over de werkwijze. De training is opgedeeld in 4 elementen:

  1. Icebreaker  – een goede training start met een goede mindset. Wij zorgen dat jij helemaal ready bent om het maximale uit de training te halen.
  2. Theorie – onze marketeer Verena neemt je mee langs de onderwerpen van AI en hoe het jouw marketing werkzaamheden kan verrijken.
  3. Casus – om ervoor te zorgen dat jij AI helemaal onder de knie krijgt schotelen we je 2 casussen voor waar jij jouw nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  4. Verdieping – wil je extra informatie over bepaalde onderwerpen of sparren met Verena over een bepaalde case, ook hier is alle tijd voor!

Meld je aan voor de AI Masterclass voor marketeers

Praktische informatie

De Masterclass kost €495,- excl. BTW (max 8 personen). Deze prijs is per sessie, dus niet per persoon. De training duurt 2 uur en wordt bij ons op kantoor in Ede verzorgd. De training kan in de ochtend of middag plaatsvinden, afhankelijk van de wensen.

We verwelkomen je graag in ons mooie pand langs de A12 in Ede. Uiteraard staan koffie, thee, fris en iets lekkers voor je klaar! Neem hier alvast een kijkje bij ons binnen 😃

Over de trainer

Verena Breugem-Pater is online marketeer. Haar specialiteit ligt op het snijvlak van marketing en commercie. Kortgezegd: onze klanten helpen geld te verdienen 😃 Ze is een meester in het schrijven van conversiegerichte teksten voor websites, advertising en campagnes en weet precies hoe ze de doelgroep moet raken en overtuigen. Ook op dit vakgebied biedt AI een welkome bron van inspiratie én tijdsbesparing. Verena vertelt je graag hoe!

 

Meld je aan en ontdek AI!