De Indruk door de ogen van de 12-jarige stagiair Lars

Vanochtend om 8:30 kwam ik binnen bij De Indruk. Het viel mij op dat er veel bureaus met computers stonden. Maar er was één ding wat direct mijn aandacht trok. De pooltafel. Ik was vastberaden om deze vandaag uit te proberen. Ik werd vriendelijk onthaald door Wendy, vervolgens heb ik met haar een rondje door het pand gedaan en heb ik mijzelf voorgesteld aan mijn collega’s.

Na deze voorstelronde schoof ik aan bij developer Rick om mee te kijken hoe hij aanpassingen aan het doen was aan websites van klanten. Ik vond het erg interessant om te zien hoe hij aan het werk was met al die ingewikkelde codes.

De volgende activiteit op de planning was een brainstorm. Tijdens deze brainstorm heb ik samen met collega’s nagedacht over frisse ideeën voor een zorggroep. Tijdens deze brainstorm kon ik mijn creativiteit kwijt door het maken van een mindmap en tekeningen.

Na de brainstorm was het tijd voor een lunchpauze. Deze ziet er bij De Indruk wel iets anders uit dan op school. Op school is er na de lunchpauze nog tijd om buiten te spelen. Hier gaat iedereen weer verder met hun werk.

Met een gevulde maag ging ik door naar de vergaderzaal. Er stond namelijk een vergadering over De Indruk op de planning. Gelukkig duurde deze vergadering niet al te lang want ik hoorde de pooltafel mijn naam al bijna roepen. Nadat ik de laatste bal in het gat zag verdwijnen was het tijd om dit bericht te schrijven.

Het was een leuke en interessante dag en ik heb er veel van geleerd.

Groetjes Lars

Namens De Indruk: Leuk dat je er was Lars! Bedankt voor je inzet en enthousiasme!