Inschrijven Nieuwsbrief

Even voorstellen: Marscha van Hamersveld

Maak kennis met Marscha

Sinds februari is team marketing uitgebreid met Marscha van Hamersveld. Met Marscha hebben we een schat aan marketingervaring in huis gehaald én een hele gezellige nieuwe collega. Tijd om haar voor te stellen aan de hand van 8 verrassende vragen.

  • Naam: Marscha van Hamersveld
  • Woonplaats: Amersfoort
  • Achtergrond: na het afronden van de Middelbare Hotelschool is Marscha in diverse branches werkzaam geweest als officemanager, managementassistent en projectcoördinator. Na het volgen van de opleiding NIMA Communicatie A, heeft ze zich in de loop der jaren verder bekwaamd in Marketing & Communicatie. De afgelopen jaren werkte Marscha als allround Marketing & Communicatie Specialist bij een Werving & Selectie bureau.
  • Connect met Marscha op LinkedIn

Marscha in 8 vragen

Over welk karaktereigenschap beschik je waar je het meest trots op bent?

“Vrienden en collega’s zeggen altijd dat ik een echte organisator ben. Ik hou ervan om zowel privé als op het werk dingen op te pakken en te regelen tot in de kleinste details. Op het gebied van projecten, feestjes, events en natuurlijk marketing.”

Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?

“Ik krijg energie wanneer ik met klanten en collega’s kan sparren om samen tot creatieve ideeën te komen voor campagnes, events en blogs. Ik ben in mijn element als ik met veel verschillende dingen bezig ben en precies weet wat er speelt. Ik ben graag de spin in het web. Ook ben ik een echte verbinder. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen en te onderhouden met onze opdrachtgevers en leveranciers.”

Waar kunnen klanten jou voor inschakelen?

“Klanten kunnen mij inschakelen voor alles wat met Marketing & Communicatie te maken heeft. In mijn vorige functie heb ik mij gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan het uitzetten van online vacaturecampagnes, schrijven van de juiste vacatureteksten en het overbrengen van verhalen van medewerkers. Ook heb ik veel ervaring met “onboarding”, het behouden van personeel. In deze krappe arbeidsmarkt zeer belangrijk! Maar natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor algemene marketing zoals social media (campagnes), internal branding en SEO.”

 

Drink je op kantoor liever koffie of thee?

“Mijn eerste kop koffie van de dag drink ik graag op kantoor, we hebben heerlijke koffie! Gedurende de dag drink ik voornamelijk water en thee.”

Ben je een echte dromer, een denker of een doener?

“Ik ben een echte doener, ik pak altijd meteen door. Ik kan moeilijk stilzitten 😅. Ook ben ik oplossingsgericht, mouwen opstropen en gaan!”

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Ik ga graag skeeleren, mountainbiken en wandelen. Met mijn man, zoon (14) en dochter (12) ga ik er graag op uit. Lekker een terrasje pakken, hapje eten of borrelen met vrienden. Genoeg te doen in mijn vrije tijd!”

Naar welke muziek luister jij het liefst?

“Ik luister graag naar 90’s rockmuziek. Mijn favoriete artiesten zijn Muse en Pearl Jam! Mijn laatste concert was Skunk Anansie. Het eerstvolgende concert in mijn agenda is Chef’Special. Mijn muzieksmaak is eigenlijk heel breed. Ook luister ik bijvoorbeeld graag naar soul of loungemuziek, afhankelijk van waar ik zin in heb.”

Wat weten veel mensen niet van jou?

“Ik ben een heel open persoon, iedereen weet wel alles van mij. What you see is what you get.” 

Heb jij nog een vraag aan Marscha? Stel ‘m gerust via  marscha@deindruk.nl

 

 

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.
avatar
Erik van Holland
Kan ik je ergens mee helpen?
Waar kunnen wij je mee helpen?
1
1