Inschrijven Nieuwsbrief

Je eigen branded gifjes op Instagram

Ook je eigen gifjes op Instagram?

Ja ik wil gifjes!

Bijna iedereen kent ze inmiddels wel: de gifjes op Instagram. Je eigen branded Instagram-gifjes zijn een mooie aanvulling op je branding- en social mediastrategie.

Direct naar de belangrijkste informatie?

Wat kun je ermee?

Je eigen gifjes upload je in de database van Giphy. Dit betekent dat ze niet alleen gebruikt kunnen worden op Instagram, maar bijvoorbeeld ook toegankelijk zijn via WhatsApp en Slack. Laten we voor het gemak even inzoomen op Instagram.

 

Van gifjes naar een succesvolle social media strategie

Het klinkt allemaal leuk natuurlijk die mooie gifjes, maar heb je daarnaast ook nagedacht over hoe je een succesvolle social media strategie kunt inzetten? In onze gratis whitepaper helpen we je hierbij met 7 effectieve tips.

Download whitepaper

Wat kost dit?

  • Pakket video (bewegende personen) – 5 stuks  = € 299,-
  • Pakket geanimeerde illustratie, getekende gifs5 stuks = € 349,-
  • Combideal: vijf geanimeerde getekende gifs en vijf video’s met personen – € 549,-

Natuurlijk denken we graag mee over een aanbod en kostenplaatje dat bij jouw organisatie past.

 

Uploaden in Giphy

Hoe zorg je er vervolgens voor dat jouw gifjes in de Giphy database komen en overal gebruikt kunnen worden? Heel simpel, hier helpen wij je bij! Het aanmaken van een Giphy account doe je zelf met jouw bedrijfsgegevens. Hierna kunnen de bestanden geüpload worden. Wij loodsen je er door heen!

 

Aan de slag!

We zijn zijn zelf erg enthousiast over het inzetten van gifjes en de marketingmogelijkheden hiervan. Dit delen we graag met jou. Neem gerust contact op, mocht je nog vragen hebben of advies willen. Of… direct aan de slag willen gaan met gifjes!

Mogen wij jouw bedrijf volgen op Instagram?

Ja, volg mij

Toch de lange versie?

Heb je alles in je opgenomen, maar ben je toch nog op zoek naar wat extra informatie? Extra toelichting en informatie vind je in de lange versie van onze blog.

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.
avatar
Erik van Holland
Kan ik je ergens mee helpen?
Waar kunnen wij je mee helpen?
1
1