Hendriks groep

Een solide samenwerking!

Samenwerking

2005-heden

Diensten
  • Strategie & advies
  • Development
  • Marketing
Betrokken personen

Hendriks Groep: volop aan het groeien en vooruitstrevend. Mede door hoogwaardige kwaliteit en maatwerk wil Hendriks laten zien dat zij professioneel en betrouwbaar zijn. Naast het imago voor de buitenwereld wil Hendriks aan de arbeidsmarkt laten zien dat het een toffe werkgever is. Aan De Indruk de taak om dit handen en voeten te geven. 

Een samenwerking van ijzer en staal

Al een aantal jaren is de Hendriks groep partner van De Indruk. In de loop van de jaren zijn de samenwerking en dienstverlening op verschillende vlakken ontwikkeld.

Aan variatie in de dienstverlening voor Hendriks is geen gebrek. Van het bouwen en redesignen van websites tot advies en implementatie van arbeidscommunicatie: samen met Hendriks kijken wij per periode waar er behoefte aan is.

Naast de lopende werkzaamheden hebben we samen met Hendriks de onderlinge communicatie onder de loep genomen. “Zijn er betere mogelijkheden om elkaar op de hoogte te houden van de stand van zaken?” Deze vraag heeft ervoor gezorgd dat we in 2019 zijn begonnen met een gezamenlijk Trello-bord. Op dit bord kan Hendriks direct taken en wensen inschieten in de To-Do list van De Indruk. Vervolgens kunnen wij de status van de opdracht aangeven. Een effectieve manier die het samenwerken bevordert!

De Indruk heeft aan Hendriks een professionele en ambitieuze samenwerkingspartner

Hendriks als aantrekkelijke werkgever

De Hendriks groep bestaat uit vier bedrijven: Hendriks precon, Hendriks stalen bekistingtechniek, Hendriks plaatbewerking en Hendriks ruwbouw. Al deze vier bedrijven hebben doorlopend vacatures te vervullen. Aan ons de taak om hier een goed plan voor te bedenken.

Om potentiële werknemers alle informatie over werken bij Hendriks op één plek aan te bieden, hebben wij een werken-bij site ontwikkeld. Op deze manier beschikt Hendriks over een mooi en gebruiksvriendelijk platform waar zij alle vacatures kunnen tonen. Naast vacatures staan ook de vier beloftes van Hendriks uitgelicht, zodat de identiteit van de gewone website herkenbaar terug te zien is.

Voor wie nog niet overtuigd is om te solliciteren, zijn er persoonlijke verhalen van werknemers te vinden. In deze verhalen vertelt een medewerker wat werken bij Hendriks zo leuk maakt. Een extra motivatie!

Hendriks groeit!

Ambitie is een belangrijke eigenschap voor De Indruk en één waar Hendriks absoluut van in het bezit is. Hendriks is zich namelijk hard aan het ontwikkelen tot internationale speler. Met het oog hierop is het van groot belang om pagina’s van de website van Hendriks precon en Hendriks stalenbekistingtechniek te vertalen in het Engels, Duits en Frans. Dit hebben wij dan ook geadviseerd.

Samen kom je verder

Van brochure naar website en van drukwerk naar campagnes: ook in de toekomst hopen wij grote stappen te blijven zetten samen met Hendriks!