Inschrijven Nieuwsbrief

Samenwerking

2019 - heden

Diensten
  • Strategie & advies
  • Design
  • Development
  • Marketing
Betrokken personen

Maatwerk in interieurbouw

Immano bouwt en ontwerpt al meer dan 30 jaar interieurs die tot de verbeelding spreken. Een team van denkers, doeners én makers. Vanaf de tekentafel en werkplaats in Veenendaal werken ze met veel plezier en kennis aan ieder interieurontwerp. In zo’n pragmatische omgeving zijn huisstijl en website niet vaak prioriteit. Maar… Immano houdt van mooie dingen maken: de combinatie van design & functionaliteit. En dáár komen wij graag om de hoek kijken. Vanuit deze samenwerking zijn we gezamenlijk opgetrokken naar een compleet nieuwe huisstijl, website en pay-off. Deze sluiten naadloos aan bij waar Immano voor staat: kwaliteit tot in het kleinste detail, oplossingen zoeken die anderen misschien niet aandurven, een tikje eigenwijs, verrassend maar vooral met heel veel plezier sámen voor het beste resultaat gaan. Durf tot in detail; van samenwerking tot uitvoering.

 

Huisstijl. Méér dan alleen een kleurtje

Over logo 2.0 en subtiel oranje

Vorm en kleur spelen een belangrijke rol in een interieurontwerp. Bij Immano weten ze dat als geen ander. Als wij met een logo en huisstijl aan de slag gaan is dat dan ook precies zoals Immano te werk gaat. We zoeken naar het ‘hart’ van het bedrijf.

Bestaande naam, nieuwe look
Het ‘oude’ logo had een aantal elementen in zich die we graag wilden behouden: vormen die symbool staan voor het naadloos in elkaar passen van meubelconstructies. Deze constructie beelden we uit door een oranje “meubelelement” in de a te verwerken. Het nieuwe lettertype oogt frisser, eigentijdser en benadrukt de uitstraling van Immano én haar medewerkers. De kleur zwart is behouden en het groen is vervangen door oranje. Oranje staat voor creativiteit, blijdschap en energie. Perfect passend!

Na dit nieuwe logo en kleurenpalet zijn we aan de slag gegaan met drukwerk. Leuk detail is een eigen foto achterop de visitekaartjes. Dit maakt het persoonlijk en onderstreept tevens het ambachtelijke vakmanschap van ‘de makers’. Ook alle andere huisstijldragers (wagenpark, bedrijfskleding) zijn voorzien van de nieuwe look.

Durf tot in detail

Het logo en huisstijl vormen de basis van je externe uitstraling. Bij Immano versterken we dit met een pay off.

Een pay off is een korte zin die dient ter versterking van identiteit en naamsbekendheid

Een pay off komt natuurijk niet zomaar uit de lucht vallen. Om de juiste snaar te raken van informatief en verleidend tegelijk, zoeken we eerst naar de kernwaarden van de organisatie.  In een brainstormsessie met medewerkers van verschillende afdelingen hebben we bepaald wat Immano is, wat ze willen uitstralen en welke waarden daar bij horen. Aan de hand van de uitkomsten hebben we enkele voorstellen uitgewerkt. Immano staat voor kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid. Dit uit zich in het altijd zoeken naar duurzame oplossingen. Tot in elk detail. Zelfs het kleinste schroefje is van hoge kwaliteit. Alles is volledig uitgedacht en hoogwaardig uitgewerkt. Uit onze gesprekken bleek ook dat Immano anders is dan anderen. Maar wat is dan die onderscheidenheid? Bij Immano zit ‘m dat in een stukje eigenwijsheid. Buiten de gebaande paden durven te gaan. Omdat het daardoor efficiënter kan. Of mooier. En vooral slimmer. Dit stukje correspondeert met lef en met durf. De pay off is dan ook “Durf tot in detail“. Van de tekentafel en samenwerking tot de fabricage en oplevering.

www.immano.nl

Informeren & inspireren

Het referentieportfolio van Immano is waanzinnig. Prachtige projecten die getuigen van vakmanschap, kennis en het nodige portie durf. De nieuwe site moet dit dan ook duidelijk naar voren brengen. En laten zien wat een tof bedrijf Immano is: mannen en vrouwen die houden van mooie dingen maken. Laagdrempelig, informeel en tegelijk zeer kundig. Door tijdens het bouwen steeds tussentijds met elkaar in gesprek te zijn is het een site geworden die precies aansluit bij de dienstverlening van Immano. Het toont alle referentieprojecten, maar ook de mensen áchter Immano. De site ‘leest’ als een koffietafelboek over design en geeft steeds slimme opties om op een eenvoudige manier in contact te komen.

Interieur en huisstijl: vormen en kleuren bepalen je uitstraling

Immano en De Indruk werken in een totaal andere branche, maar kennen toch veel overeenkomsten. We zoeken beiden naar de optimale mix van functionaliteit en design. Een mooi uiterlijk maar met een solide innerlijk waar je verder op kunt bouwen. We zijn denkers, doeners én makers tegelijk, altijd op zoek naar de slimste weg naar het beste resultaat. Onze samenwerking is duurzaam, maar vooral met heel veel plezier!

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.