Inschrijven Nieuwsbrief

LAUFEN

Duurzaam op alle vlakken. Net als onze samenwerking.

Samenwerking

2014 - heden

Diensten
  • Strategie & advies
  • Design
  • Development
  • Marketing
Betrokken personen

Duurzaam op alle vlakken

Heb je ooit nieuwe badkamermeubels moeten uitzoeken? Dan heb je de naam LAUFEN misschien wel eens voorbij zien komen. LAUFEN is een badkamerspecialist van Zwitserse afkomst. De productie van hun badkamermeubels is puur vakmanschap. Dat ontdekten ook een aantal van onze medewerkers toen ze mee mochten naar het hoofdkantoor in Zwitserland om het merk te leren kennen. Duurzaam op alle vlakken. Net als onze samenwerking.   

Een merk dat op internationaal niveau handelt, heeft te maken met verschillende culturen en daarmee ook verschillende werkwijzen. Wil je daar als klein landje aan bijdragen, dan moet je bereid zijn om soms kleinere stappen te nemen. Dat geeft soms wat uitdagingen en beperkingen, maar met een goede samenwerking, creativiteit en wederzijds vertrouwen weten we goede resultaten te boeken.

Wil je al direct een aantal handige tips voor het ontwikkelen van een positionering? Ontvang 7 must knows voor een sterke positionering.

Download gratis whitepaper

Het merk leren kennen: naar Zwitserland

Voor een goede samenwerking heb je input en aandacht van alle kanten nodig. “Wij kunnen je vertellen wat we doen, maar je krijgt er geen gevoel bij als je niet een keer in de fabriek geweest bent”, aldus directeur Eric Meijer. Dus daar gingen we op uitnodiging van de klant richting de fabriek in Zwitserland. Bekijk hieronder een impressie van die dag.

Wat we doen

Net zoals dat wij het merk hebben moeten leren kennen, moeten ook de consument, de retailer en de showroomhouder dat. Dat is iets waar wij samen aan werken: zorgen voor continue aanwezigheid. Online én offline.

 

Hierbij is het belangrijk dat we ‘traditionele media’ combineren met de online mogelijkheden. Dat wil zeggen: niet enkel online marketing, maar ook brochures, flyers en beurzen. Het een sluit het ander niet uit, maar het versterkt elkaar juist. Staat LAUFEN op de VT Wonen & Designbeurs? Dan wordt de daadwerkelijke beursstand gecombineerd met geo-targeting. Iedereen die rondloopt op de beurs, komt daardoor met het merk in aanraking.

Om die reden bieden we LAUFEN een totaaloplossing. Van advies en strategie tot aan design, development en marketing.

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.