Bereikbaarheid De Indruk tot en met 28 april

Het zijn ongekende tijden. Wij, als De Indruk, leven mee met één ieder die getroffen is – op welke manier dan ook – door het Corona virus.

Thuiswerken

In lijn met de oproep van het RIVM hebben wij besloten voor in ieder geval de komende drie weken alle collega’s te laten thuis werken. Dit kan, hoewel we er alles aan doen om dit te voorkomen, er voor zorgen dat onze bereikbaarheid soms niet optimaal is. In nauw overleg zetten we bestaande afspraken om in online afspraken, via telefoon, skype of mail.

Je kunt onze collega’s bereiken op hun eigen e-mailadres en hun interne nummer zoals je dat gewend bent. Voor algemene zaken kun je mailen naar hetwordtgeregeld@deindruk.nl. Voor zaken met betrekking tot je website, e-mail of hosting, stuur een e-mail naar helpdesk@deindruk.nl. Andere spoedvraag? Bel dan met Erik van Holland op 06 20 00 15 77 of met Ewout Hooijer op 06 42 15 87 32.

Communicatie

De situatie in Nederland en ook daarbuiten kan zorgen voor onrust; ook bij ondernemers. Communicatie is daarbij van groot belang. Als wij je daarin kunnen ondersteunen, in adviserende of uitvoerende rol, horen we dat graag. Want toekomst creëer je samen, juist nu!

Wij wensen allen veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe.