Een kopje koffie met Rick

Home / De Indruk / Een kopje koffie met Rick

Een kopje koffie met Rick

In De Indruk

Rick Elbertsen is een echte webdeveloper. Coderen heeft al van jongs af aan zijn interesse. Sinds vier maanden werkt hij voor De Indruk. Onder het genot van een kopje koffie komen we wat meer te weten van hem. 

Vertel eens wat over jezelf…

Aangenaam, Rick Elbertsen. Ik ben 21 jaar en heb op het grafisch lyceum gezeten. Ik woon in Veenendaal en houd van motorrijden. Coderen is begonnen als hobby. Dat deed ik vroeger al, samen met mijn broer.

Wat vind je zo leuk aan coderen?

Je typt iets en er verschijnt op dat moment iets. Er komt iets in beweging door middel van een code en vervolgens kijken er duizenden mensen naar een website die jij gemaakt hebt.

Pas belde er een klant naar een collega van mij om te vertellen dat ik de klant snel en goed hielp, dat is erg leuk om te horen.

Waarom kies je voor De Indruk?

Ik werkte eerst bij een ander marketingbureau in Veenendaal, maar daar was de uitdaging weg. De Indruk had op dat moment een vacature en het leek me een leuk bedrijf. Bovendien is De Indruk erg dicht bij mijn huis. De Indruk doet meer dan wat ik verwacht had. Ik leer dagelijks nieuwe dingen hier en heb al veel websites gebouwd.

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Het is erg afwisselend, elke dag is anders. Ik bouw nu mee aan veel grotere projecten dan eerst. Het is ook leuk om voor zo’n groot bedrijf als De Indruk te werken. Het is echt een uitdaging.

Je noemt de Indruk een groot bedrijf?

Ja, hiervoor heb ik in een bedrijf gewerkt met zes mensen, en daarvoor werkte ik in Amsterdam samen met twee mensen. Bij de Indruk werken inmiddels meer dan twintig mensen! Er gebeurt hier veel door elkaar en je moet erg duidelijk zijn naar klanten en collega ‘s. Elke dag is daardoor weer anders en er is veel afwisseling.

Hoe ga je om met klanten?

Ik ben vriendelijk en open in mijn reactie naar klanten toe. Ik houd ervan om duidelijk te zijn en kom afspraken na. Ik sta altijd klaar voor klanten, en daarbij staat de vraag van de klant centraal. Pas belde er een klant naar een collega van mij om te vertellen dat ik de klant snel en goed hielp, dat is erg leuk om te horen.

Recente berichten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Google OptimizeMan vrouw

Wij maken gebruik van cookies. Ga je akkoord met deze cookies, klik dan op 'accepteren'. Meer informatie

Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Deze zijn er allereerst om jou de beste gebruikerservaring te geven en daarnaast om ons inzicht te geven in hoe de website gebruikt wordt. We gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Je leest er meer over in ons cookiebeleid.

Sluiten

Whatsapp naar 06 20 00 15 77
Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur