Maak kennis met Anne-Matthea

Home / De Indruk / Maak kennis met Anne-Matthea

Maak kennis met Anne-Matthea

Ze studeerde Onderwijskunde, maakte een lange reis naar Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika en was toen klaar voor de volgende uitdaging: werken bij De Indruk. We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega, Anne-Matthea Otte.

Anne-Matthea is enthousiast, houdt van dingen regelen en heeft het record van snel aan het werk gaan verbroken. “Na mijn gesprek zat ik binnen anderhalve week achter een bureau, geïnstalleerd en wel,” vertelt Anne-Matthea lachend.

Wat doe je precies als traffic manager?

“Ik gebruik zelf eigenlijk nooit het woord ‘traffic manager’, dan denken mensen dat ik met een bordje het verkeer sta te regelen. Mijn taken lijken op die van een projectmanager, de doorlooptijd is alleen veel korter. Ik krijg allerlei opdrachten binnen en zet ze uit; circa zestig opdrachten per week. Dit zijn de wat kleinere, eenmalige opdrachten. Een advertentie, een uitnodiging, een wikkel voor om een chocoladereep.”

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit het woord ‘traffic manager’, dan denken mensen dat ik met een bordje het verkeer sta te regelen.

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Het schakelen met veel mensen vind ik erg leuk. Ook geniet ik ervan om te leren! Marketing en vormgeving zijn voor mij nog onbekend terrein: ik leer elke dag bij.
De Indruk is een jong bedrijf, het team is spontaan en de sfeer ongedwongen. Het leuke is dat het naast dat het erg gezellig is, er ook hard geknald kan worden.”

Wanneer komt een klant met jou in aanraking?

“Zodra ze een eenmalige offline vormgevingsopdracht hebben. Klanten die losse opdrachten afnemen, kunnen mij mailen en bij vragen bel ik nog even na. Klanten met een vast contract schakelen natuurlijk vaak met een eigen contactpersoon, dat is wel zo fijn en blijft zo.”

Jouw werkdag is geslaagd als…

“Als de dingen voor die dag de deur uit zijn. Maar ik denk vooral in weken: een project is meestal niet in één dag af, maar wel binnen een week. Het geeft een goed gevoel als je op vrijdag tegen elkaar kunt zeggen: ‘Alles is af voor deze week’.”

Waar vinden we jou in je vrije tijd?

“Bijvoorbeeld in onze groentetuin die op 100 meter van ons appartement ligt. We hebben deze week nog rucola uit eigen tuin op. Daarnaast houd ik ook van actief bezig zijn: hardlopen, skeeleren, een potje volleybal met vrienden. Lekker naar buiten, aan de Rijn, en daar ook eten met vrienden.”

Het moge duidelijk wezen: we zijn heel blij met onze sportieve aanwinst. Anne-Matthea, veel succes!

Recente berichten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

PositioneringRenske van Sas bij De Indruk

Wij maken gebruik van cookies. Ga je akkoord met deze cookies, klik dan op 'accepteren'. Meer informatie

Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Deze zijn er allereerst om jou de beste gebruikerservaring te geven en daarnaast om ons inzicht te geven in hoe de website gebruikt wordt. We gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Je leest er meer over in ons cookiebeleid.

Sluiten

Whatsapp naar 06 20 00 15 77
Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur