Belevingsgerichte website voor Marc de Graaf tuinen

Home / / / / Belevingsgerichte website voor Marc de Graaf tuinen

Een website met weinig tekst, sprekende fotografie en veel beleving: dat is wat we ontwikkelden voor Marc de Graaf Tuinen.

De persoonlijke en gevoelsmatige werkwijze van Marc de Graaf maakt Marc de Graaf tuinen onderscheidend ten opzichte van andere hoveniers. Dit gevoel vertaalt hij door in zijn tuinen, waar rust, eenvoud en beleving centraal staan. De combinatie van deze woorden waren het uitgangspunt voor de nieuwe website.

Kort maar krachtig

Tekst vormde een belangrijk onderdeel van de website. Echter niet de aanwezigheid, maar vooral de afwezigheid van tekst stond centraal. Er is vaak bewust gekozen voor een enkele alinea tekst of soms slechts twee zinnen die de boodschap kernachtig communiceren en die de bezoeker de juiste beleving weten te geven. Daarbij werd elk woord afgewogen. “Kort maar krachtig” was hierbij het uitgangspunt.

Lijnenspel en fotografie

De strakke lijnen in de website visualiseren de architectuur en het lijnenspel van de bijbehorende woning. Deze lijnen komen terug op de pagina’s en in verschillende afbeeldingen.

De fotografie ondersteunt de teksten. Er is een selectie gemaakt van foto’s die de juiste sfeer overbrengen, passend bij Marc de Graaf. Het zijn de details die in beeld zijn gebracht en die een tuin helemaal ‘af’ maken.

Wil je een website waarin beleving centraal staat of die juist een ander doel dient? We helpen je graag bij het ontwikkelen van een website waar over nagedacht is.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

bike planet materialenomslag de rooy