CODIAN ROBOTICS

Home / / / / / / / CODIAN ROBOTICS

Omschrijving

Samenwerken met een producent van industriële delta robots is op z’n minst bijzonder. Codian Robotics is al jarenlang klant van De Indruk en ontwikkelde zich in de afgelopen 20 jaar razendsnel tot een van de belangrijkste spelers in de markt van delta robots.

Deze robots, ook wel pick & place robots genoemd pakken, kantelen, draaien en verplaatsen grote en kleine voorwerpen in een razendsnel tempo. Ze worden onder andere veel gebruikt in de verpakkings-, voedsel- en medicijnindustrie.

In 2016 ontwikkelde De Indruk voor Codian Robotics een gloednieuwe website met vertalingen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en zelfs Chinees. Codian Robotics verzend nieuwsbrieven met onze handige digitale mailingtool. We tekenden voor de originele huisstijl en voor een update hierop in 2016. We ontwikkelden productsheets, presentatiemappen, visitekaartjes en briefpapier. Maar ook een prachtige modulaire beursstand.

Vindbaarheid
Ook voor de vindbaarheid van de website op relevantie keywords tekende De Indruk. Dat betekent dat we maand in maand uit hard bezig zijn om Codian Robotics op de digitale kaart te plaatsen en te houden.

Wat hebben wij gedaan

Huisstijl / Promotie / Beursstand / Website

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

3-website-macbook1-website-macbook1