DE BOSHOEK

Home / / / / DE BOSHOEK

Omschrijving

Vakantiepark De Boshoek in Voorthuizen is misschien wel het leukste vakantiepark van Nederland. Wil je een weekje of een weekendje weg? Dan heeft De Boshoek allerlei soorten huisjes, chalets, bungalows en kampeerplekken voor je.

Het park is van alle gemakken voorzien: er is een uitstekend animatieprogramma en een heerlijk restaurant. Je kunt er actief meedoen aan allerlei sportieve activiteiten of heerlijk relaxen in de sauna. En dan hebben het nog niet eens over het gemak van een zwembad en de supermarkt op het terrein. Niet gek dus dat gasten De Boshoek waarderen met een dikke 8,1.

De Indruk werkt al jaren samen met De Boshoek. In 2016 bouwden we een gloednieuwe uitgebreide interactieve site en leverden de bijbehorende mailingtool. Alles komt samen op de website: het boeken van je vakantie, het reserveren van activiteiten en het beoordelen van de faciliteiten. We fungeerden dus als spin in het web in de communicatie tussen de diverse andere partijen waarmee de Boshoek samenwerkt.

Scrum
Juist omdat de site van De Boshoek zoveel kanten heeft, werkten we naar volle tevredenheid van de klant samen in een uniek scrum-traject.

Wat hebben wij gedaan

Huisstijl / Website / Promotie / Brochure

Gerelateerde projecten
Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

1-Codian-Huisstijl-Mockup1-website-imac