Inschrijven Nieuwsbrief

Probeer ons uit!

Instappakketten om ons eens uit te proberen :-)


Toe aan een frisse wind door je marketing, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of overweeg je de stap naar een nieuwe marketingsamenwerking? Wij bieden je drie opties om samen mee te starten.

1. Gifjes

Hoe komt iedereen toch aan de gifjes?

Op je Instagram vliegen de dansende makelaars, koffiedrinkende hoveniers en openklappende laptops in huisstijl je om de oren. Hoe doen ze dat? Grote kans dat wij daar een rol in hebben gespeeld. Wil je ook op deze innovatieve manier zichtbaar zijn op social media? Wij maken een set van 5 of meer gifjes voor je, ready to use!

Opmaak 5 geanimeerde gifjes: € 349,-

Nu aanvragen

2. Social media-campagne

Starten met adverteren op de socials

Actief op social media, maar op zoek naar meer interactie en bereik? Een specifiekere doelgroep bereiken naast je vaste volgers? We adviseren je graag bij het inzetten van een campagne om jouw dienst of merk onder de aandacht te brengen potentiële klanten. Hierbij kunnen we je volledig ontzorgen óf je meenemen in het proces zodat je het de volgende keer zelf kunt.

Inrichten social media campagne: € 700,-

Nu aanvragen

 

3. Analyse op jouw positionering

Stand out in the crowd

Benieuwd hoe een echte marketingstrateeg naar jouw positionering kijkt? Wat je positie is ten opzichte van je concurrenten, jouw onderscheidend vermogen en hoe zet je dit slim in?

Positioneringsscan met 5 heldere aanbevelingen: € 1.000,-

Nu aanvragen

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.