Ter uitbreiding van ons team zoeken wij op korte termijn een Creative Visual Designer

Ha nieuwe collega!

Wat ga je doen…

Als onderdeel van onze afdeling “Visual” maak je aansprekende logo’s, huisstijlen en campagnes. Met jouw creatieve concepten inspireer je klanten én collega’s. Je zorgt voor een visuele doorvertaling van concepten naar verschillende off- en online middelen. Je denkt mee, vult aan en verrast. Met jouw verantwoordelijkheid en creativiteit breng je de designs en middelen naar een hoger niveau.

Jij bent…

Iemand die in concepten, ideeën, beeld, kleur en typografie denkt.  Een vakidioot? Wij houden ervan!

Herken jij je hierin?

  • Je hebt passie voor het bedenken en ontwerpen van designs en beeldconcepten
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je hebt gevoel voor kleur, design en oog voor beeld
  • Je kunt input van copywriters en marketeers doorvertalen naar beeld
  • Je ziet altijd een nieuwe manier om iets vorm te geven
  • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te enthousiasmeren voor jouw concepten
  • Je bent -zeer- bekend met de bekende programma’s van Adobe
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je wilt graag mee naar het buitenland-tripje (bij behalen team target) ?

Wij bieden…

(naast deze geweldige functie)

Een interessante baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt. Wij werken samen voor mooie klanten aan inspirerende opdrachten. We hebben een pooltafel die daadwerkelijk gebruikt wordt én we houden van lekkere koffie (en uiteraard thee). Niet te vergeten: we hebben een schitterend uitzicht op de A12!

We zijn een fullservice (ja, echt) marketing- en communicatiebureau. We bedienen een brede en afwisselende klantenkring in heel Nederland. Met een groep van zo’n 19 collega’s werken we dagelijks met veel plezier aan veel uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. We zijn een platte organisatie waarin jouw plannen en ideeën niet alleen gewaardeerd worden, maar ook realiteit kunnen worden.

In ons relatief jonge, maar ervaren team ben jij verantwoordelijk voor het maken van creatieve vormgeving in diverse middelen. Je doet dit samen met twee andere vormgevers en werkt samen met de afdelingen marketing en development.

Zin om bij ons te komen werken?

We horen graag van je!

Heb je zin om bij ons te komen werken en voeg jij toe wat wij nodig hebben? Stuur dan een mail waarin je ons overtuigt van het feit dat jij de persoon bent die we zoeken samen met je portfolio. Je mag mailen naar ikwilwerken@deindruk.nl.

Nog aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan naar 0318-512131 en vraag naar Ewout Hooijer of Jeroen Clark.