fbpx

Gratis webinar: Positionering

Hoe je jouw merk onderscheidend en opvallend in de markt zet

Datum: Dinsdag 18 mei 2021
Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Live (& gratis) webinar: Positionering

Wij onderscheiden ons in de kwaliteit van onze producten en onze service.” Het meest genoemde antwoord op de vraag wat een organisatie onderscheidend maakt. Maar is dit niet wat we vrijwel allemaal doen? Als consument, klant of cliënt mag je immers toch ook verwachten dat een organisatie een product of dienst levert die deugt? En dat je prettig geholpen wordt als je een vraag of klacht hebt? Natuurlijk, er zijn ook bedrijven waar dat niet op orde is. Maar juist die bedrijven vallen op, in negatieve zin dan wel.

Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar de écht speciale kenmerken van jouw organisatie of merk. Naar dé reden waarom klanten, consumenten of cliënten bij jou komen en niet bij de concurrent. De grote vraag is dan ook:

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt tussen al die anderen?

Rozemarijn vertelt je er alles over haar (gratis) online webinar op 18 mei 2021.

Wil jij deelnemen aan deze webinar? Meld je dan aan! Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving.

Aanmelden

Kun je de webinar niet live bijwonen, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar marketing@deindruk.nl en dan sturen we je achteraf de terugkijklink.

Positioneren, hoe dan?

Positioneren is kiezen. Maar ontdekken welke keuze je dan precies moet maken is vaak lastig. In deze webinar geven we je een aantal praktische tips & tools die jou gaan helpen de positionering van jouw organisatie te bepalen of aan te scherpen.

Over de trainer

Het live webinar wordt gegeven door Rozemarijn Kamphorst. Rozemarijn is communicatieadviseur bij De Indruk. In de afgelopen jaren heeft zij veel positioneringstrajecten gedaan voor uiteenlopende branches, van zorginstellingen tot ICT-partijen.

Meer inspiratie?

Bekijk onze cases

Benieuwd hoe wij positionering in de praktijk aanpakken? Lees dan onze cases over Zorggroep Sirjon, IW4 en Masugro.