Inschrijven Nieuwsbrief

Werkwijze

We houden van een flexibele werkwijze. Aangepast aan wat jij prettig vindt. Maar wel met 100% inzet.

Je zoekt een bureau met expertise en ervaring. Een bureau dat mooie dingen maakt. Een bureau die jouw organisatie helpt bij het bereiken van jouw doelen. Dat zijn wij. Maar dat is vrijwel elk bureau. Wij werken samen. Echt samen.

Met volledige kennis en inzet vanuit ons, maar ook vanuit jou. We vinden het tof als je met ons in zee gaat. Maar onze manier van samenwerken moet wel matchen met die van jou. Scroll snel door om te zien of we een goede match zijn.

/

Zijn we een match?

Samen gaan we voor het beste resultaat op lange termijn. Daarbij verwachten we niet alleen het maximale van onszelf, maar ook inzet vanuit jou. Herken je je in onderstaande stellingen? Dan passen we goed bij elkaar!

Je geeft je tijd en energie

Uiteraard zijn we een bureau dat jou zoveel mogelijk ontzorgt. Maar we kunnen pas maximaal presteren als je ons hierbij helpt. Met tijd, energie en input. Dat is het meest toekomstbestendig.

Je vindt afstemmen belangrijk

Bijna alles staat of valt met communicatie. Daarom vinden we het belangrijk om af te stemmen en regelmatig contact te hebben. En eerlijk te zijn. Zo houden we de samenwerking levend!

Je durft te investeren

Geld is belangrijk. Maar niet altijd leidend. Daarbij gaan we voor wederzijds vertrouwen. En dat je inziet dat geld niet altijd direct op korte termijn iets oplevert, maar juist bijdraagt aan succes op lange termijn.

Je gaat voor de lange termijn

Natuurlijk voelen we ons niet te groot om een flyer, SEO-tekst of landingspagina te maken. Maar liever kijken we verder vooruit. Pas dan kunnen we echt maximaal resultaat boeken.

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.
avatar
Erik van Holland
Kan ik je ergens mee helpen?
Waar kunnen wij je mee helpen?
1
1