Wij scrummen!

De Indruk werkt volgens de scrum-methodiek. Onze werkzaamheden verdelen wij in korte sprints, die we uitvoerig bespreken. Welk voordeel levert dit jou als klant op?

Scrum is een flexibele manier van projectaanpak, ontwikkelt in 1995 in de Verenigde Staten. Onze tekstschrijvers, designers en (web)ontwikkelaars verdelen alle taken in korte sprints van doorgaans een week lang.

Vooraf worden de taken die gedaan moeten worden, besproken en inschat. Na afloop van de sprint presenteert het team de afgeronde taken aan elkaar en de klant.

Pas na goedkeuring van de klant wordt de volgende taak begonnen. Zo zorgen we ervoor dat alle onderdelen van een project voldoen aan je specifieke wensen en bedoelingen. En dat heeft voor jou als klant drie belangrijke voordelen!

Je bent dicht betrokken op het proces: je kunt dus tijdig bijsturen. Zo voorkom je onaangename verassingen aan het eind van de lijn.

Je kunt tussentijds van gedachten veranderen (voortschrijdend inzicht), zonder dat dit gelijk extra kosten met zich meebrengt.

De planning kan niet uitlopen: wanneer er tegenslagen zijn kan de planning in overleg tijdig omgegooid worden, zodat de deadline gehaald wordt.

En dan is het belangrijkste aspect eigenlijk nog niet eens genoemd: plezier! Zowel onze klanten als onze ontwikkelaars beleven dankzij scrum meer plezier aan hun werk.

Reden genoeg dus om aan de slag te gaan met scrum!

Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!