Kijk nu zonder reclame

Workshop "briljante vacatureteksten"

workshop aantrekkelijke vacatureteksten schrijven

Aantrekken én overtuigen

Briljante vacatureteksten zijn eerlijk en wervend.  Ze overtuigen én passen bij de bedrijfscultuur. Want wees eens eerlijk… dat “spin in het web” en “flexibel en communicatief sterk” kennen we nu wel.😄

Maar wat schrijf je dan wel? En hoe zorg je dat je onderscheidend bent? Leendert vertelt het je in de workshop “Aantrekkelijke vacatureteksten schrijven’.

In een kleine 60 minuten leer je hoe je van een standaard vacaturetekst een conversie gerichte tekst maakt. Dat levert gegarandeerd meer relevante en waardevolle sollicitaties op, en daarmee die perfect passende nieuwe collega. 🙌🏻

Wegens het succes en de positieve reacties van de vorige sessies, stellen we deze gratis workshop weer beschikbaar! Deze keer lekker on-demand te bekijken, wanneer het jou uitkomt!

Na het aanpassen van de vacature op basis van de workshop en waardevolle feedback kreeg ik gelijk de eerste sollicitanten binnen!

Haagsch Recherchebureau J.

On-demand kijken

Wil je graag deelnemen aan de workshop? Schrijf je dan in via de onderstaande knop. Je ontvangt van ons een link, zodat je de workshop kunt bekijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Makkelijker kan het niet!

Schrijf onweerstaanbare, briljante vacatureteksten om de juiste kandidaat te overtuigen!

Over deze workshop

In onze workshop ‘Briljante vacatureteksten schrijven’ leer je hoe je vacatureteksten schrijft die inspelen op de psyche van de lezer. Door gebruik te maken van moderne neuromarketing technieken kan je ervoor zorgen dat de potentiële sollicitant jouw vacaturetekst niet alleen tot zich neemt, maar ook actie onderneemt.

  • Je leert hoe potentiële sollicitanten jouw vacature lezen – en wat ze niet lezen
  • Je leert hoe je vacaturetekst ook een onbewuste boodschap over kan brengen over jou én je bedrijf en wat daarvan de impact is
  • Je leert hoe de verhouding tussen het gevraagde en de genoemde voordelen van de job meer in balans komt
  • Je leert hoe een kleine commitment ervoor kan zorgen dat je kan vragen om een grotere
  • Je leert hoe je een chatbot kan inzetten voor nóg meer sollicitaties
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk en vooral ook ‘what not to do’s‘ 😎

Dankzij de workshop briljante vacatureteksten krijg ik nu meer en betere sollicitaties binnen. Een absolute aanrader!

Annelieke Communicatieadviseur

Over de trainer

Leendert Bos is marketing specialist bij De Indruk. Hij helpt bedrijven al sinds 2017 met het inzetten van online marketingtechnieken om potentiële kandidaten te vinden voor hun openstaande vacatures.

Leendert is gespecialiseerd in conversieoptimalisatie en neuromarketing. Hij gelooft dat het schrijven van een goede vacaturetekst ‘key’ is om gekwalificeerde kandidaten te laten solliciteren.

Connect met Leendert op LinkedIn

Meld je vandaag nog aan voor onze online workshop!

Leendert Bos - arbeidsmarktcommunicatie