Marketing

Maak een blijvende positieve indruk

Wij zorgen dat jouw merk knalt

Laat marketing voor je werken. Voor jouw unieke verhaal, voor jouw unieke indruk!

De definitie van marketing in het kort: ”het bedenken en uitvoeren van activiteiten die de verkoop bevorderen, vergemakkelijken en bespoedigen.”

Wij voegen daar graag aan toe dat marketing in de basis emotie is. Mensen in een bepaalde richting sturen, beïnvloeden en raken. En dat is nou nét waar wij heel blij van worden én waar we heel goed in zijn 🙂

 

Maximaal presteren met marketing?

Content marketing

Onweerstaanbare teksten en sterke beelden die jouw doelgroep weten te raken. De boodschap van jouw merk visueel gemaakt. Op het juiste moment voor de juiste persoon én via het juiste middel zichtbaar. Dát is succesvolle content marketing.

Online adverteren

Doelgericht en effectief jouw doelgroep bereiken? Met online adverteren bereik je binnen no-time de juiste mensen via de juiste kanalen.

Wij helpen je met datagedreven campagnes die precies op het juiste moment aan de juiste doelgroep worden getoond.

Succesvol marketing is vallen en opstaan. Experimenteren en uitproberen. Zo creëer je inzichten die blijvende resultaten opleveren.

Jeroen Dekkers Online marketeer

Zoekmachine optimalisatie

Of kortweg SEO ☺ Hoger in de zoekresultaten? Wij weten de weg! We zorgen niet alleen voor aansprekende online content, maar trekken tegelijkertijd ook aan alle andere touwtjes die helpen om hogerop te komen.

In Google, maar ook in andere zoekmachines, zoals Bing, DuckDuckGo of YouTube. In Nederland, maar ook internationaal.

Conversie optimalisatie

Waanzinnige beelden en teksten, een uitstekende “user experience”; het helpt allemaal mee om bezoekers “iets” te laten doen op jouw site, oftewel: te converteren.

Door slim gebruik te maken van de informatie uit Google Analytics en leadsoftware zorgen we ervoor dat we van zoekers boekers maken. Met andere woorden: we zorgen ervoor dat je méér omzet uit je website haalt.

  • Landingspagina
  • Website snelheid
  • Online personalisatie
  • A/B testen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Leendert Bos - arbeidsmarktcommunicatie

Jouw marketingbureau in Ede

Ben jij op zoek naar een marketingbureau Ede of Veenendaal? Wij zitten bij jou om de hoek!

Vertel me meer!