Strategy

Duurzaam resultaat op lange termijn

Verder kijken dan de oorspronkelijke behoefte

“U vraagt, wij draaien.” Ultieme dienstverlening. Maar is dat eigenlijk wel zo? Is ‘draaien’ wel het juiste antwoord op de behoefte? Natuurlijk, wij leveren graag waar je om vraagt. Maar wij verlenen ook advies als wij zien dat andere mogelijkheden beter gaan werken. Daarom is het bij ons: jij vraagt, wij vragen door. Zo creëren we een optimale strategie, aangevuld met middelen, budgetten én een overzichtelijke planning.

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

Online marketing strategie

Met de inzet van online marketing weten we jouw doelgroep specifiek te bereiken en te verrassen. We kennen de markt en het online speelveld en maken hier gebruik van voor het behalen van jouw doelen.

Merkstrategie

“Good marketing makes the company look smart, excellent marketing makes the customer feel smart”.  En dat willen we! We gaan samen voor een onderscheidende, krachtige en unieke merkstrategie die zorgt voor effectieve impact en groei!

Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt

Rozemarijn Kamphorst Communicatieadviseur

Contentstrategie

Een raamwerk voor content die de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep, gepersonaliseerd per middel. IJzersterke verhalen met onweerstaanbare beelden. Dat werkt!

Communicatie

Communicatie is het brengen van een boodschap van zender naar ontvanger. Maar hoe zorg je voor optimale impact en het beste resultaat? Samen bepalen we de meest effectieve communicatie methode ?

 

 

  • Employer branding
  • Interne communicatie
  • Externe communicatie
  • Arbeidsmarktcommunicatie

De beste marketing voelt niet als marketing

Wendy Kramer Copywriter

Concepting

Het vertalen van merkstrategie, positionering of een briljant marketingidee in hét perfecte beeld, aangevuld met toon & taal. Wij zorgen voor een unieke pay-off of aansprekende campagneslogan. Volledig afgestemd op de doelgroep en met de meest effectieve middelen.

Brainstorm

1001 originele ideeën en concepten? Onze creatieve collega’s draaien hun hand er niet voor om. Inhouse of bij ons op locatie zorgen we voor de juiste sfeer om de campagne, website of algemene marketing naar een hoger plan te tillen.

Duurzame resultaten op lange termijn?