Jouw marketing experts in de buurt

De Indruk: Marketingbureau Ede

marketingbureau ede

Jouw marketingbureau in Ede

Op zoek naar een goed marketingbureau in Ede? Bij De Indruk vind je meer dan 15 jaar marketing ervaring. Wij kunnen je helpen met jouw marketing vraagstuk en we zitten bij je om de hoek.

Je vindt De Indruk op Bedrijventerrein BTA12. Waarschijnlijk ben je wel eens langs ons pand gereden… We zitten op de eerste verdieping in het pand van Delektro en Van van Ee, langs de A12.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

De Indruk is een full-service marketingbureau in Ede met 6 allround marketeers.

Wil jij jouw merk, product of dienstverlening beter in de markt zetten? Ongeacht het doel dat je wil bereiken op het gebied van klanten, omzet of naamsbekendheid. Wij helpen je om jouw doelen te bereiken!

We helpen je stap voor stap en nemen je mee in het proces. We leggen uit wat we doen, waarom we het doen én rapporteren elke maand de voortgang die we boeken.

"We helpen je stap voor stap en nemen je mee in het proces. We leggen uit wat we doen en waarom we dat doen."

Waarom je ons nodig hebt

Aan skills geen gebrek, maar wat je echt nodig hebt als bedrijf of organisatie is een marketeer die met je meedenkt en begrijpt waar jouw klanten warm van worden.

Iemand die met dezelfde motivatie voor jou werkt als je eigen personeel. Maar ook iemand met genoeg afstand om af en toe kritische vragen te stellen en het overzicht te bewaken.

Marketeers met deze mindset vind je bij De Indruk, hét online marketingbureau van Ede. Onze marketeers zijn ervaren, allround en hebben kennis van zaken. Ze vullen aan waar jij kennis en vaardigheden tekort komt.

Marketingbureau Ede: Vijf voordelen van een lokaal bureau

Marketing is een online business. Het is dus helemaal niet nodig dat wij bij jou in de buurt zitten om voor je te kunnen werken. Toch zijn er wel degelijk voordelen aan een marketingpartner die bij wijze van spreken bij jou om de hoek zit. We noemen er een paar:

1. Wij spreken jouw taal. Elke regio heeft zijn eigen cultuur. Zo is Ede een plek waar innovatie en (internationale) schaalvergroting hand in hand gaan met pragmatisme en doe-maar-lekker-gewoon. Wij begrijpen die balans.

2. Je kunt bij ons gewoon binnenlopen. Bij ons online marketingbureau in Ede is het dagelijks een in- en uitlopen van klanten. En niet alleen vanwege onze lekkere koffie. Ook omdat fysiek overleg gewoon het beste werkt en omdat je je bij ons altijd welkom voelt. Wist je dat klanten van De Indruk regelmatig een dagdeel bij ons komen werken?

3. Wij hebben een netwerk. Omdat De Indruk al meer dan 15 jaar actief is, hebben we een groot netwerk van partners, klanten en leveranciers in de regio Ede opgebouwd. We kunnen je dus niet alleen helpen, maar ook verbinden. Als we iets niet kunnen, verwijzen we graag door. En: je zou niet de eerste zijn die dankzij ons nieuwe klanten in de regio krijgt.

4. Wij werken voor de Gemeente Ede. We zijn als marketingbureau niet alleen in Ede gevestigd, maar werken ook in opdracht van de Gemeente Ede aan het tweemaandelijkse online businessmagazine (en meer). Hiervoor bezoeken wij maandelijks vele bedrijven in de regio om hen te interviewen over hun business.

5. Wij weten van aanpakken. Bij online marketingbureau De Indruk in Ede zijn we niet vies van een beetje werk. We schrikken niet terug van een grote opdracht. Wil jij meer gas geven? Wij houden je met gemak bij en voeden je voortdurend met nieuwe ideeën.

Wil jij jouw merk, product of dienstverlening beter in de markt zetten?