Jouw marketing experts in de buurt

De Indruk: Marketingbureau Ede

marketingbureau ede

Jouw marketingbureau in Ede

Op zoek naar een goed marketingbureau Ede? Bij De Indruk vind je meer dan 15 jaar marketing ervaring. Wij kunnen je helpen met jouw marketing vraagstuk – en we zitten bij je om de hoek.

Je vindt De Indruk op Bedrijventerrein A12. Waarschijnlijk ben je wel eens langs ons pand gereden… We zitten op de eerste verdieping in het pand van Delektro en Van van Ee, langs de A12.

Kom eens koffie drinken en geniet van de onze wijdse uitzichten en ons heldere licht (en dan hebben we het niet alleen over ons kantoor…)

marketingbureau ede

Wat kunnen we voor jou betekenen?

De Indruk is een middelgroot marketingbureau in Ede met 6 allround marketeers.

Wil jij jouw merk, product of dienstverlening beter in de markt zetten? Wil je meer klanten, meer omzet of meer naamsbekendheid? Wij helpen je om dat doel te bereiken.

We helpen je stap voor stap en nemen je mee in het proces. We leggen uit wat we doen en waarom we het doen en rapporteren elke maand de voortgang die we boeken.

We helpen je stap voor stap en nemen je mee in het proces. We leggen uit wat we doen en waarom we dat doen.

Leendert Bos marketing specialist

Maak kennis met onze marketeers

Wendy Kramer

Creatieve duizendpoot, social media goeroe en contentspecialist

Wendy heeft meer dan 20 jaar ervaring in communicatie en marketing, zowel aan de bureauzijde als als interne markteer grotere en kleinere bedrijven.

Kim Spijkerman

High Potential, dol op social media-adverteren en work-a-holic

Kim heeft haar studie Commerciële Economie met vlag en wimpel afgerond, heeft haar Google certificaten op zak en kan als geen ander de verbinding tussen Sales en Marketing leggen.

Jeroen Dekkers

SEA- en SEO-specialist, Google gecertificeerd en droge humor

Jeroen weet alles van adverteren, zowel op Google Ads, als Google Display, Google Shopping en Google Video. Bovendien kan hij je helpen om je website vindbaar te maken, ook technisch!

Leendert Bos

Conversiespecialist, contentschrijver en SEO-nerd

Leendert kan je inschakelen voor al je SEO-teksten, advertentiecampagnes en (website)teksten. Maar hij weet ook hoe je van een websitebezoeker een klant maakt en wat daarvoor nodig is.

Rozemarijn Kamphorst

Positionering, branding en andere communicatievraagstukken

Rozemarijn – Roos voor ingewijden – zal je altijd vragen WAAROM je iets wilt. Ze denkt een stapje verder dan een simpele campagne. Wat jouw bedrijf geen windeieren gaat leggen.

Waarom je ons nodig hebt

Aan skills geen gebrek, maar wat je echt nodig hebt als bedrijf of organisatie is een marketeer die met je meedenkt en begrijpt waar jouw klanten warm van worden.

Iemand die zo hard voor je werkt dat het voelt alsof het een van jouw mensen is. Maar ook iemand met genoeg afstand om af en toe kritische vragen te stellen en het overzicht te bewaken.

Zo iemand vind je bij De Indruk Marketingbureau Ede. Onze marketeers zijn ervaren, allround en hebben kennis van zaken. Ze vullen aan waar jij kennis en vaardigheden tekort komt.

Marketingbureau Ede: Vijf voordelen van een lokaal

Marketing is een online business. Het is dus helemaal niet nodig dat wij bij jou in de buurt zitten om voor je te kunnen werken. Toch zijn er wel degelijk voordelen aan een marketingpartner die bij wijze van spreken bij jou om de hoek zit. We noemen er een paar:

  1. Wij spreken jouw taal. Elke regio heeft zijn eigen cultuur. Zo is Ede een plek waar innovatie en (internationale) schaalvergroting hand in hand gaan met pragmatisme en doe-maar-lekker-gewoon. Wij begrijpen die balans.
  2. Je kunt bij ons gewoon binnenlopen. Bij ons marketingbureau Ede is het dagelijks een in- en uitlopen van klanten. En niet alleen vanwege onze lekkere koffie. Ook omdat fysiek overleg gewoon het beste werkt en omdat je je bij ons altijd welkom voelt. Wist je dat klanten van De Indruk regelmatig een dagdeel bij ons komen werken, als dat zo uitkomt?
  3. Wij hebben een netwerk. Omdat De Indruk al meer dan 15 jaar actief is, hebben we een groot netwerk van partners, klanten en leveranciers in de regio Ede opgebouwd. We kunnen je dus niet alleen helpen, maar ook verbinden. Als we iets niet kunnen, verwijzen we graag door. En: je zou niet de eerste zijn die dankzij ons nieuwe klanten in de regio krijgt.
  4. Wij werken voor de Gemeente Ede. We zijn als marketingbureau niet alleen in Ede gevestigd, maar werken ook in opdracht van de Gemeente Ede aan het tweemaandelijkse online businessmagazine (en meer). Hiervoor bezoeken wij maandelijks vele bedrijven in de regio om hen te interviewen over hun business.
  5. Wij weten van aanpakken. Bij De Indruk marketingbureau Ede zijn we niet vies van een beetje werk. We schrikken niet terug van een grote opdracht. Ga jij hard? Wij houden je met gemak bij en voeden je voortdurend met nieuwe ideeën. Wil jij internationaal? Been there, done that. Onze ambitie is om proactiever te zijn dan jij dat bent.