Een tastbare indruk

Brochures

Wil jij meer informatie geven aan jouw klanten? Dit kan met een brochure! Een brochure is een handig promotiemiddel dat je kan gebruiken bij gesprekken met potentiële klanten, op beurzen, bij open dagen en voor andere doeleinden.

Een brochure is informatief, uniek en een handig promotiemiddel.

Renske Creative visual designer

Brochure

Een brochure valt onder print media en heeft meestal het doel om te informeren of om iets te verkopen. Een brochure kun je op veel manieren laten maken en je hebt veel afwerkingsmogelijkheden. Wij adviseren je graag over de keuze die past bij jouw doel, de vormgeving en de uitstraling die je wilt behalen met de brochure.

Voordelen van brochures

  • Met een brochure kun je door middel van tekst en beeld de lezer informeren. Hierdoor is het perfect om als promotiemiddel te gebruiken.
  • Een brochure is een tastbaar product
  • Het geeft een impressie weer van jouw product of dienst
  • Je kunt het toepassen bij verkoopgesprekken

Een brochure laten maken? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Content, dat kunnen wij regelen!

Content zoals teksten, interviews, 3D renders van producten en meetbare QR-codes; dat kunnen wij voor jouw brochure regelen. Daarbij beschikken wij over een eigen fotostudio met green screen, waardoor wij jou kunnen helpen met het maken van de beelden voor jouw brochure.

Wij kunnen ook foto’s komen maken op locatie. Wil jij graag meer weten over fotografie? Bekijk onze dienst ‘fotografie’.

Ons team staat voor je klaar!

Wij maken graag een brochure voor jou op maat. Jij geeft ons de informatie die jij graag in de brochure wilt hebben. Onze copywriter verwerkt deze informatie in de brochure. Ten slotte zorgt ons designteam voor een passend design, dat aansluit bij hetgeen jij wilt uitstralen! Wil jij een mooie opgemaakte brochure? Klik dan op de onderstaande knop en vul formulier in.

Wij helpen je graag bij het creëren van de mooiste brochures!