Voor de stageperiodes in 2023 zoeken wij een meewerkstagiair(e)

Stage: Mediavormgeving

Steek jij je -creatieve- handen graag uit de mouwen en gaat je hart sneller kloppen van huisstijlen, brochures, (online) banners, beurswanden en verpakkingen? Join our team! Wij zijn voor 2023 op zoek naar een stagiair(e) mediavormgeving. Herken jij je hierin?

Wat ga je doen?

Je gaat meedraaien in ons team van grafisch vormgevers. Dat wil zeggen dat je samen met ons gaat werken aan het design van de meest uiteenlopende soorten van media en middelen. We laten je graag de handen uit de mouwen steken! Niet alleen uitvoerend, maar ook proactief en creatief meedenkend.

Wie ben jij?

Een creatieveling die niet kan wachten om aan de slag te gaan en op zoek naar een stage waar je de veelzijdige praktijk van het vormgeven kan meemaken en hierop volop in kan meedraaien. Je kan goed uit je woorden komen en bent enthousiast. Ook kan je je inleven in onze klanten en dat komt terug in de uitingen die je maakt. Schakelen met klanten is geen probleem voor jou en als dat nodig is grijp jij gerust de telefoon.

We vinden het belangrijk dat je de basis van van Adobe Photoshop, Adobe InDesign & Adobe Illustrator beheerst en bereid bent om je kennis hierover uit te breiden. Jij bent iemand die niet wacht op instructies, maar het liefst zelf initiatief neemt…

Wat bieden we jou?

  • Een leeromgeving met goede begeleiding;
  • Een leuk, gezellig en heel divers team;
  • Het vertrouwen dat je echt een bijdrage kunt leveren;
  • Ruimte voor eigen input en initiatief;
  • Deelname aan creatieve brainstorm en inspiratiesessies;
  • Een fijne stagevergoeding van 250 euro.

Wie zijn wij?

Je komt bij De Indruk in een warm bad terecht. We zijn vakidioten met een passie voor alle vormen van marketing en communicatie. Van vormgeving tot development en van employer branding tot signing. Alle facetten van vormgeving komen hier voorbij en wij nemen je daar graag in mee!

Interesse?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie of solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te mailen naar: stage@deindruk.nl