Op zoek naar een awesome motion designer internship?

Lees snel verder 😁

technische seo

Wij zoeken een motion designer

Wij zoeken een awesome enthousiaste en leergierige internship motion designer die volwaardig mee kan draaien in “team visual” 😎

Je kunt bij voorkeur overweg met After Effects en eventueel Cinema 4D. Naast deze technische vereisten is het vooral belangrijk dat je een boodschap kunt vertalen naar bewegend beeld. We zoeken iemand die inhoudelijk goed kan meedenken en gevoel heeft voor timing & vormgeving.

Maar bovenal: je bent nú op zoek naar een onvergetelijke stage op het gebied van AV-productie en online media.

 

Nu al overtuigd 😃? Solliciteer door het formulier in te vullen!

Wat ga je doen

Allereerst: geen dag is hetzelfde! En ja, dat zeggen ‘ze’ allemaal, maar hier is het echt zo. Door de variatie aan opdrachtgevers en projecten zijn de taken zeer veelzijdig. We noemen er een paar:

 • 2D of 3D animaties zelfstandig opzetten: een inhoudelijk verhaal vertalen naar storyboard en vormgeving op basis van een huisstijlhandboek van een klant om het hierna te animeren, presenteren en archiveren
 • Logo animaties ontwerpen
 • Videoproducties aanvullen met animatie. Bijvoorbeeld leaders, naamtitels en titelkaarten toevoegen aan reeds gefilmde beelden
 • Compositing: bijvoorbeeld green screen beelden bewerken en nieuwe achtergrond in toevoegen

 

Samenwerken vinden we belangrijk. Daarom zijn de lijntjes kort en hangt er een informele, open sfeer

Jeroen Clark Art Director

Dit ben jij, heb jij of kun jij...

 • Je bent 3e of 4e jaars student op een AV of media gerelateerde opleiding
 • Je hebt ervaring met After Effects en eventueel Cinema 4D
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, creatief, assertief
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Ede
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent een echte teamplayer en je collega’s kunnen altijd op je bouwen 🦸‍♀️
 • Je hebt jouw (eventuele) ervaring gebundeld in een portfolio

Waarom je voor De Indruk kiest

We zijn een fullservice (ja, echt) marketing- en communicatiebureau uit Ede. We bedienen een brede en afwisselende klantenkring in heel Nederland. Met een groep van zo’n 20 collega’s werken we dagelijks met veel plezier aan uiteenlopende projecten voor onze klanten.

Binnen dit leuke en informele team bieden we jou een interessante stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt. Wij werken voor mooie klanten aan mooie opdrachten die we met een gemotiveerd en enthousiast team realiseren. En…. we hebben een pooltafel en tafeltennistafel (die ook werkelijk gebruikt worden) en we houden van lekkere koffie (en uiteraard thee). Niet te vergeten: een schitterend uitzicht op de A12.

We zijn een platte organisatie waarin jouw ideeën en plannen niet alleen gewaardeerd worden, maar die we samen ook realiteit kunnen maken.

Wij streven er altijd naar om de klantverwachting te overtreffen met een extra (design) feature

Ewout Hooijer Owner

Interesse?

Heb je zin om bij ons te komen werken en voeg jij toe wat wij nodig hebben? Stuur dan een mail waarin je ons overtuigt van het feit dat jij de persoon bent die we zoeken door het onderstaande formulier in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Niet twijfelen, gewoon solliciteren!