2 februari 2023 3 min leestijd

Cheers to five (Renske) years!

Erik van Holland
Relatiemanager

Cheers to five (Renske) years!

Renske is onze Creative Visual Designer. Op haar 19e bij ons begonnen als stagiaire Vormgeving en na haar stage in dienst getreden. Deze officiële indiensttreding is inmiddels precies vijf jaar geleden. Tijd om te vieren! 🥳

Want wat zijn we blij dat Renske met haar enorme creativiteit ons team versterkt! Renske staat altijd klaar voor het uitwerken van een creatief vraagstuk. Ze is enthousiast in haar werk, gedisciplineerd, heeft oog voor detail (ja, Renske ziet werkelijk alles) en zorgt voor de mooiste visuele uitwerkingen voor onze klanten én onszelf.

Renske door de jaren heen

Renske is in de loop der jaren gegroeid van stagiaire, junior en uiteindelijk naar medior Creative Visual Designer. Renske staat paraat om alles uit te denken en op te maken. Wist je dat Renske momenteel de vormgeving doet voor meer dan 15 klanten? Leuk feitje: in 1,5 maand tijd heeft ze maar liefst 100 opdrachten uitgevoerd voor één specifieke opdrachtgever.

Typisch Renske

Renske is een harde werker, een perfectionist en altijd in voor een praatje met haar collega’s. Indesign en Illustrator (onder andere de progamma’s waar we in ontwerpen) zijn voor Renske koek én ei. Renske heeft een ongelofelijk talent voor het herkennen van lettertypes, het onthouden van kleurcodes en het vinden van het passende beeldmateriaal. Al met al maakt dit haar een ontwerper die elke puzzel kan oplossen. Naast de creatieve skills van Renske, brengt ze elke dag veel gezelligheid met zich mee!

Kortom: wij hopen (met onze klanten) nog vele jaren te mogen genieten van haar creativiteit en gezelligheid. Cheers op jou lieve Renske! Op naar de volgende vijf jaar 😃