13 juni 2023 2 min leestijd

De Indruk loves fietsen ❤️

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Op de pedalen!

We ❤️ fietsen! En afgelopen tijd kwam er op dat vlak van alles samen: onze deelname aan Lease-a-bike, de ‘fiets-naar-je-werk-4daagse’ met een mooie donatie aan Stichting Leergeld, Kim die de Alpe d’HuZes op ging en ons eigen mountainbike uitje.

Fietsen staat bij De Indruk hoog in het hobby-lijstje. Wielrennen, mountainbiken, ‘gewoon’ recreatief; met elkaar maken we wekelijks vele kilometers. Veel van onze collega’s wonen ook nog eens op fietsafstand, dus het fietsenhok aan de Boylestraat is regelmatig goed gevuld.

Lease-a-bike

Sinds kort hebben we ons daarom aangesloten bij Lease-a-bike, waarbij collega’s de mogelijkheid krijgen voordelig via ‘de zaak’ een fiets te leasen.

Fiets-naar-je-werk-4daagse

Dit viel allemaal mooi samen met de nationale “fiets-naar-je-werk-4daagse” in de laatste week van mei. Onze trouwe volgers weten dat we elk jaar met veel plezier meedoen met de ‘fiets-naar-je-werk-dag’. Dit jaar is de actie door Lease-a-bike uitgebreid naar vier dagen én gekoppeld aan een goed doel, namelijk de campagne “geen kind achterop” van Stichting Leergeld ❤️.

 

 

Leergeld helpt kinderen uit gezinnen met een laag inkomen aan een fiets. Hoe meer gefietste kilometers in deze week, hoe hoger de sponsorbijdrage van Lease-a-bike. Met De Indruk hebben we 413 (!) km van de in totaal 63.023 km meegefietst 🔥 Elke kilometer staat voor 21ct bijdrage aan Stichting Leergeld. Vanuit De Indruk hebben we ons eindbedrag verdubbeld en zo omgezet in een extra donatie.

Campagne Geen kind achterop

Kim en Wes op de Alpe D’HuZes

De combinatie goed doel en fietsen is al jaren een beproefd gegeven bij de Alpe D’HuZes. Dit jaar ging ook “onze” Kim met haar Wesley deze machtige berg op om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Wat een prestatie! Met het De Indruk logo op hun fietskleding waren we er in gedachten ook een beetje bij!

Kim & Wes op de Alpe D'HuZes

De berg op (en af…) in Rhenen

Vorige week donderdag zijn we als team-uitje gaan mountainbiken in Rhenen. Kim had de Franse fiets-vibe nog in haar benen en heeft ons door de bossen heen geleid. Een hele gezellige, sportieve en zonnige middag!

Zin om een stukkie met ons op te fietsen? Of met een bak koffie over fietsen (en marketing) te praten?