15 februari 2021 3 min leestijd

Even voorstellen: collega Tim!

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Even voorstellen

Graag stellen we collega Tim aan je voor. Vers in team Online, maar met een dijk aan ervaring. Door onderstaande zeven vragen weet je álles over hem. Nou ja, alles…. 🙂

1. Tim, je bent als geboren Veluwenaar afgedaald naar het Zuiden en nu vanwege je werk weer vaak in de Gelderse Vallei te vinden. Toevallig verhuisplannen?

“Ja, zeker! Mijn vriendin en ik wonen op zich prima in Oss, maar wilden allebei uiteindelijk wel graag terug naar onze roots in Gelderland. Ik heb dan ook bewust gezocht naar banen hier in de omgeving en nu ik met veel plezier bij De Indruk werk, hebben we een gaaf huis op het oog in Renkum. Duimen dat het doorgaat!”

2.  Webdevelopment, wat spreekt jou daar zo in aan?

“Voor mijn gevoel zit ik nu echt helemaal op mijn plek, maar ik heb een beetje een gekke route genomen om hier te komen. Ik ben zelfs twee keer aan de opleiding Webdevelopment begonnen! De eerste keer was het nog in een ‘oldskool’ versie, waarin alle sites werden gebouwd met flash. Dit sprak me helemaal niet aan. Van lieverlee ben ik toen een elektrotechniek opleiding gaan doen. Toch ook een vorm van bouwen en dingen aan elkaar maken. Maar ook dat gaf me geen voldoening. In de tussentijd bleef ik als hobby sites bouwen en mezelf daarin ontwikkelen. Ik ben geswitcht van opleiding en voor de tweede keer gestart met Webdevelopment. Deze keer was het echt gelijk wauw! WordPress, HTML, PHP..  ik werd er helemaal blij van.”

3. Je hebt, met veel succes, een eigen webdevelopment bedrijf gehad. Waarom de overstap naar een bureau?

“Websites bouwen zit echt in mijn DNA. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als eenpitter merkte ik echter dat ik de aansluiting met collega’s begon te missen. Je kunt zoveel van elkaar leren en even met elkaar sparren.

Ik heb ook bewust gekozen voor het werken bij een bureau en niet bij bijvoorbeeld een bedrijf. Het grote voordeel van een bureau vind ik de afwisseling. Bovendien vind ik het bij De Indruk heel tof, dat het niet ophoudt bij websites bouwen.

Mijn collega’s van marketing en visual helpen mee aan de gehele uitstraling, huisstijl en marketing van onze klanten. Dat maakt het plaatje helemaal compleet, letterlijk en figuurlijk”

4. Wat maakt werken bij De Indruk zo leuk?

“De koffie. Haha, nee hoor.. maar door het vele thuiswerken ben ik de heerlijke koffie op kantoor wel extra gaan waarderen. De locatie van De Indruk is ook echt grandioos. Het is een groot pluspunt om af en toe even over die A12 heen te staren en nieuwe inspiratie op te doen. Verder wil ik graag de veelzijdige klantenkring en leuke contacten met klanten benoemen. Elke ondernemer heeft zo zijn eigen uitdagingen en wensen en die help ik graag te realiseren. Maar natuurlijk maken ook mijn collega’s het werken tot een feest; het is een gezellig en hecht team!”

 

5. Je noemde het net al: thuiswerken & de lockdown.  Heeft dit, naast het missen van koffie & collega’s, misschien ook nog iets goeds gebracht?

“Ik heb mijn oude hobby wielrennen weer opgepakt en dit keer heel serieus. Goed voor lijf en leden. Ik ben er veel kilo’s door kwijtgeraakt, mede door het te combineren met uitgekiende voeding. Dit bevalt me uitstekend. Bijkomend voordeel is dat het echt zorgt voor een frisse geest en dat is dan weer heel prettig voor de werk/privé balans”

6. Over privé gesproken, je hebt hele speciale huisdieren?

“Dat klopt, naast onze drie lieve konijnen – die vrij door het huis rondlopen – hebben we ook 2 degoes. Degoes zijn Zuid-Amerikaanse knaagdieren en (meestal) ontzettend lief. Mijn collega’s en zakelijke contacten hebben al meerdere malen met ze kennis gemaakt, ze weten haarfijn mijn online meetings te terroriseren.’

7. Tot slot, is er nog iets wat we nu niet van je weten?

“Het is niet aan me te zien, maar ik ben aan mijn rechterzijde volledig doof. Dit heeft eigenlijk helemaal geen invloed op mijn dagelijks werk. Wel is het zo dat ik hierdoor extra geïnteresseerd ben in het toegankelijk maken van sites voor mensen met een beperking. Wij bouwen al veel sites via de WCAG norm (lees hier ons blog daarover) en als developer vind ik het dan ook heel belangrijk dat bij de bouw van een site het framewerk hier optimaal geschikt voor is. Wat ik ook nog graag wil vertellen is dat ik me verder wil gaan ontwikkelen op het gebied van app-bouw. Ik verwacht daar mooie dingen van in de toekomst.”