7 maart 2023 3 min leestijd

Even voorstellen: Verena Breugem

Erik van Holland
Relatiemanager

Maak kennis met onze online marketeer Verena Breugem

Sinds januari heeft team marketing er een ervaren Advertising Specialist bij. 😃 Met Verena hebben we een schat aan marketingervaring in huis gehaald én ze is ook nog eens een superleuke collega. Tijd om haar voor te stellen aan de hand van 9 verrassende vragen!

  • Naam: Verena Breugem
  • Woonplaats: Lunteren
  • Achtergrond: “Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en ontdekte daar dat marketing mij het meest aanspreekt. Ik koos daarom na deze opleiding voor een marketing traineeship en heb vervolgens ruime ervaring opgedaan bij twee marketingbureaus. De keuze om weer bij een bureau te gaan werken was voor mij makkelijk. Ik vind het namelijk geweldig om voor verschillende doelgroepen te werken. Ik heb hierbij een lichte voorkeur voor commerciële klanten, omdat je dan heel resultaatgericht te werk kan gaan. Ik ben blij dat ik mijn kennis en ervaring ga toepassen als online marketeer bij De Indruk en mijzelf hier verder mag gaan ontwikkelen.”

Verena in 9 vragen

Marketing, wat spreekt jou daar zo in aan?

“Het leukste aan marketing vind ik resultaten 😃. Je kunt echt meegroeien met een klant en kortgezegd hem of haar helpen geld te verdienen. Marketing is heel veelzijdig, analytisch en creatief. Dat maakt het zo leuk!”

Welke werkzaamheden geven jou energie?

“Het opzetten van campagnes geeft mij energie. Een concept omzetten naar een ingerichte campagne, live gaan en vervolgens bijsturen en optimaliseren: ik vind het enorm stimulerend om continu bezig te zijn met hoe je nog meer resultaten uit een campagne kunt behalen.” 

Waar kijk je het meest naar uit in deze functie?

“Ik kijk er enorm naar uit om samen te gaan werken in ons team. Iedereen heeft veel kennis van zijn of haar specialisme; hierdoor hoop ik veel van iedereen te leren en mijzelf verder te ontwikkelen.”

Wat zijn jouw hobby’s?

“Ik vind het heel leuk om te koken, ik zing graag en ik vind het heerlijk om te tuinieren! Mijn plan is om dit voorjaar m’n eigen mini-pluktuin te creëren. Dus mocht iemand hier goeie tips voor hebben, dan houd ik me zeker aanbevolen!”

Hoe laad jij jezelf op?

“Dan denk ik gelijk aan een warm bad! Gezelligheid, daar houd ik ook van: zo vind ik het leuk om etentjes te organiseren en ga ik graag met mijn man Willem en onze dochter Ava op stap, of breng ik een bezoekje aan mijn opa en oma.”

Wat is jouw guilty pleasure?

“Een zak zoute popcorn in één keer opeten, love it!”

Wat is het meest afgespeelde nummer in jouw playlist?

“Ik hou van ballads, bijvoorbeeld Norah Jones met ‘Sunrise’. Maar ook Indie-muziek komt regelmatig door de speakers.’’

Waar zou je ooit nog naar toe willen?

“Ik zou graag met mijn moeder naar IJsland willen. Dit hadden we twee jaar terug gepland, maar toen kon dit niet doorgaan in verband met Covid. Het staat nog steeds op ons verlanglijstje.”

Heb je tot slot nog een mooie afsluiter?

“Inmiddels ben ik al ruim twee maanden onderdeel van De Indruk. En wat een leuke start! Van het schrijven van campagneplannen, het instellen van Display advertenties en creatief brainstormen tot het geven van een TikTok-training. Ik kijk uit naar alles wat er nog gaat komen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor het graag!”

Heb je nog vragen (of tuiniertips 👋🏻) voor Verena? -> verena@deindruk.nl

 

Benieuwd naar de rest van ons team?