16 mei 2024 2 min leestijd

Tinnen jubileum voor Leendert: 10 jaar in dienst!

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Tinnen jubileum voor Leendert: 10 jaar in dienst!

Leendert, onze rots in de branding, is 10 jaar in dienst!

Met een bureau waarvan Marie Kondo haar wenkbrauwen zou fronsen en als enige marketeer ter wereld nog altijd zonder smartphone 📵 (ja echt!). Breed georiënteerd en scherp als een Zwitsers zakmes, altijd klaar voor elke uitdaging en met een werkethos als een soldaat 🫡. Maar vooral: een aimabele collega waar je bijzonder graag een koffietje mee doet. Altijd speurend naar nieuwe mogelijkheden. Gedreven. Geliefd door klanten en collega’s. En precies op de Dag van de Arbeid, al een decennium lang een drijvende kracht achter De Indruk.

Van projectmanager tot marketing maestro
Toen Leendert op 1 mei 2014 voor het eerst door de deur van De Indruk stapte, was dat in de rol van projectmanager. Met een achtergrond als PABO-student, webredacteur in medialand én als voormalig bandmanager van de Handsome Poets kon hij hier zijn organisatietalent volledig in kwijt. Maar Leendert had meer noten op zijn zang én onontdekte talenten…

Visionair van onze marketingafdeling
In de herfst van 2015 ontstond er een groeiende noodzaak voor marketing (ja echt waar: 10 jaar geleden hadden we nog geen marketingafdeling). En wie stond er op? Leendert. Hij wérd onze marketingafdeling. Een transformatie waar wij – en onze klanten – nog steeds de vruchten van plukken.

 

Leendert anno nu
Zijn gereedschapskist is inmiddels uitgebreid met een arsenaal aan kennis over neuromarketing, persuasiontechnieken en conversieoptimalisatie. Trainingen en webinars zijn zijn tweede natuur geworden (toch die PABO achtergrond!), waarbij hij zijn marketinggeheimen deelt met een gretig publiek 👨🏻‍🏫. Leendert is een meester in Google en Meta, kent alle geheimen en features en weet zo altijd de juiste doelgroep te raken. Offline en online, met precies de juiste targeting, slimme remarketing en triggerende content.

Met veel plezier vieren we daarom zijn tinnen jubileum. Een decennium met vele hoogtepunten en natuurlijk ook af en toe een hobbelige weg. Een weg die vaak per spoor is, want Leendert is een trouwe OV-reiziger. Zelfs zijn reistijd wordt zo optimaal al doorwerkend benut. Thuis in Gouda wacht hem een liefdevol gezin met drie jonge koters, waar die projectmanagerskills vast nog goed van pas komen 🙌🏻

Leendert, we zijn zo blij met jou! Op naar het volgende jubileum 😃

 

 

 

Zin in een kop koffie met de kennis van Leendert?

Leendert Bos - arbeidsmarktcommunicatie