18 juni 2019 1 min leestijd

Valley Run: samen naar de finish

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Toekomst creëer je samen. Maar dan moet je wel in beweging komen…

Dus dat deden we. En hoe! Afgelopen zaterdag deden maar liefst 10 De Indruk-hardlopers mee aan de Valley Run in Veenendaal. Niet alleen collega’s (8 stuks), maar zelfs 2 partners renden mee op weg naar gezamenlijk én eigen succes.

Succes is niet altijd uit te drukken in een staffel. Natuurlijk, wie het snelste rondje rent, is nummer één. Maar succes zit ‘m vaak meer in ‘verbetering’. Kleine stapjes die leiden tot een grote prestatie. Het eerste rondje na een flinke blessure, vol getraind om een persoonlijk record te lopen, de concurrent een stapje voor zijn of juist vooral trots zijn op het überhaupt mee doen. Iedereen loopt met zijn of haar eigen motivatie en doel. Afgelopen zaterdag ondervonden we letterlijk dat het elkaar steunen in deze doelen leidt tot een optimaal resultaat. Samen lopen, samen presteren, samen volharden én samen vieren!

Het is een cliché, maar om je eigen finish of doel te bereiken, zul je toch echt de eerste stap moeten zetten. Met je eigen motivatie en de steun van anderen ren je zo een glorieuze toekomst tegemoet!