Inschrijven Nieuwsbrief

Kennisbank: gratis online trainingen, podcasts & webinars

Wij verbreden jouw kennis

Regelmatig creëren wij gratis content met als doel om jou iets nieuws bij te leren. Natuurlijk helpen we je graag bij de uitvoering van de werkzaamheden, maar soms is het ook fijn als je weet hoe iets nou eenmaal werkt.

Ga direct naar:

Gratis extra’s

Whitepaper Positionering: wij helpen je op weg met 7 must knows voor een sterke positionering. Klik hier om te downloaden

Factsheet werkgeluk en interne communicatie: 6 slimme tips om toe te passen in jouw organisatie. Klik hier om te factsheet aan te vragen.

Meer omzet in één uur tijd? Vraag een gratis sparringsuurtje met onze marketeers aan! Je kunt je laten verrassen of jouw (advies)vragen bij ze neerleggen. Klik hier om het uurtje in te plannen.

Gratis webinars

Bekijk hieronder welke webinars gepland staan en waar je gratis aan deel kunt nemen. Het onderwerp verschilt per keer en de webinars worden momenteel (nog) niet herhaald. Wel ontvang je na afloop een link van het door jou gekozen webinar zodat je hem nog eens terug kunt kijken. Vind je het onderwerp wel interessant, maar kun je die dag/tijdstip niet? Schrijf je dan dus wel in, dan mis je niets!

Webinars

 

Gratis online trainingen

Wil je meer leren over een bepaald onderwerp? Wij helpen je graag! Momenteel hebben we al een aantal trainingen opgenomen die jij gratis kunt bekijken.

Training LinkedIn advertising

Maak een flitsende start met LinkedIn advertising aan de hand van onze vier slimme tips!

Naar de training

Training SEO (basis)

Scoor direct in de zoekmachine met deze 4 SEO-tips!

Naar de training

Podcasts

Marketing in tijden van Corona

Hoe red je je business en behoud je je klanten tijdens Corona? Wij zetten de belangrijkste stappen op een rijtje. Luister de podcast of lees de begeleidende blog.

Naar de podcast

 

Strategie & advies. Design. Development. Marketing.