technische seo

Wees je concurrenten een stapje voor met technische SEO

Veel marketeers weten hoe ze met content jouw website beter vindbaar kunnen maken. Toch is content maar één van de factoren die van belang is voor een goede positie in Google. Ook technisch moet je website tiptop in orde zijn. Wij helpen je!

Techniek & marketing

Technische SEO is niets anders dan een goede samenwerking tussen ervaren marketeers en developers. Met andere woorden: alleen developers die weten waar ze op moeten letten, kunnen een website bouwen die scoort.

Doordat bij De Indruk marketeers en developers zij-aan-zij werken voor jouw vindbaarheid lukt het ons goed om je website optimaal toegankelijk te maken voor Google.

Wat houdt technische SEO in?

  • We zorgen ervoor dat de websitestructuur ‘klopt’, dat URL’s goed te lezen zijn en dat webpagina’s die moeten scoren op een prominente plek in de website verwerkt zijn.
  • We zorgen dat de pagina niet alleen op content, maar ook op leesbaarheid, scanbaarheid en laadsnelheid goede cijfers haalt.
  • We regelen een SSL-certificaat voor je, zorgen dat je website mobiel-vriendelijk is of zelfs mobile-first gebouwd wordt.
  • We lossen foutmeldingen op, zoals broken links en 404 errorpagina’s.
  • We maken gebruik van structured data om jouw pagina optimaal vindbaar te maken. Niet alleen op de algemene zoekresultatenpagina van Google, maar ook in Google Images, Google News, Google Video’s en Google for Jobs.

Wil jij graag de volgende stap zetten in het verbeteren van jouw online zichtbaarheid? Wij helpen je graag!

Erik van Holland

Technische SEO onderhoud

Schakel je ons in om jouw website aan te pakken en je website technisch zo optimaal mogelijk in te richten voor vindbaarheid, dan is dat in eerste instantie een eenmalige actie.

Vervolgens monitoren we echter de website met diverse tools van Google zelf en andere SEO-partijen. Deze tools sturen meldingen als er zaken niet in orde zijn. Van ons kan je verwachten dat we deze meldingen oppakken en eventuele fouten oplossen.

Regelmatig scherpt Google de eisen voor websites aan. Is dat het geval dan kijken we direct of deze wijzigingen van invloed zijn op de vindbaarheid van je website. Is dat het geval, dan adviseren

Nieuwe SEO-eisen van Google? Je hoort het van ons als eerste!

Leendert Marketing specialist

Kortom: als je ons inschakelt voor technische SEO dan blijft jouw site altijd gezond, veilig en volledig geoptimaliseerd!

Nieuwe website? Behoud je SEO-waarde

Ben je bezig met een nieuwe website, maar wil je de bestaand autoriteit op bepaalde keywords behouden? Wij helpen je oude website zorgvuldig over te zetten naar de nieuwe met behoud van autoriteit.

We linken alle oude URL’s door naar relevante nieuwe pagina’s en waarschuwen je als autoriteit verloren dreigt te gaan door contentaanpassingen.

Contact

Merk je dat normale SEO werkzaamheden niet meer toereikend zijn voor het verbeteren van je vindbaarheid? Dan word het tijd om te investeren in technische SEO. Klik op de onderstaande knop, vul het formulier in en ontvang vrijblijvend advies van ons.

Wij helpen je graag om je website nog beter vindbaar te maken!