Ha nieuwe collega!

Welkom accountmanager

Wij zoeken een energieke, gedreven, gezellige en leuke accountmanager

Voor 32-40 uur per week, op ons mooie kantoor in Ede.

Wat ga je doen…

Als accountmanager ben jij hét gezicht van De Indruk bij onze klanten en op (netwerk)events. Jouw rol is cruciaal in het binnenhalen van new business, het succesvol meedoen aan aanbestedingen en het uitbreiden van ons netwerk. Met jouw flair en communicatieve vaardigheden weet je moeiteloos nieuwe relaties aan te gaan én bestaande relaties te verdiepen.

Jij bent....

 • Ervaren in accountmanagement, sales of relatiebeheer
 • > 3 jaar ervaring in onze (marketing)branche
 • Een netwerker in hart en nieren
 • Van nature sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties
 • Proactief, resultaatgericht en je hebt een ondernemende instelling
 • Iemand die kansen ziet en benut
 • Flexibel, speelt makkelijk in op veranderingen en een snelle beslisser
 • Niet alleen extern gericht, maar ook in ons interne team speel je een verbindende rol
 • Iemand die goed kan tafeltennissen, maar liever niet te goed 😅

Enthousiast 😃? Solliciteer door het formulier in te vullen!

Over jouw rol

 • Netwerken & New Business: Jij bent onze sociale salestijger. Op evenementen en netwerkbijeenkomsten ben jij het gezicht van De Indruk, altijd op zoek naar die gouden kans voor ons volgende project.
 • Samen bouwen: In teamverband til jij onze sales naar een hoger niveau. Een vloeiende interne samenwerking met je mede-Indrukkers is hierbij de sleutel tot succes 🔑
 • Je bent niet alleen 😃: intern zijn we allemaal betrokken bij sales, maar het meest zul je samenwerken met Ewout (owner De Indruk) en Erik (relatiebeheerder)
 • Relatiebeheer met een gouden randje: Bij onze klanten ben jij meer dan welkom. Je luistert, begrijpt en handelt op een manier waardoor zij zich niet alleen gehoord, maar ook gewaardeerd voelen.
 • Verwachtingen overtreffen: ons doel: onze opdrachtgevers blijven verrassen. Met onze kennis van zaken, creatieve ideeën en persoonlijke benadering. Recht uit het hart ❤️!

En ook nog...

Wij zijn een stelletje marketing vakidioten bij elkaar. Jij weet onze liefde voor het vak, kennis en ervaring moeiteloos te vertalen richting commerciële kansen én de mooiste, leukste en meest succesvolle projecten voor onze opdrachtgevers.

Accountmanagement, relatiebeheer en sales liggen ongelooflijk dicht bij elkaar. Ik zoek een collega die deze drie aspecten met elkaar weet te verbinden.

Erik van Holland Relatiebeheerder

Wij bieden

Een interessante baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt. Wij werken voor mooie klanten aan mooie opdrachten die we met een gemotiveerd en enthousiast team realiseren. En…. we hebben een tafeltennistafel die ook werkelijk gebruikt wordt en houden van lekkere koffie (en uiteraard thee). Niet te vergeten: een schitterend uitzicht op de A12.

We zijn een platte organisatie waarin jouw ideeën en plannen niet alleen gewaardeerd worden, maar die we samen ook realiteit kunnen maken.

full service sea marketing
 

Wij zijn…

De Indruk. We zijn een fullservice (ja, echt) marketing- en communicatiebureau uit Ede. We bedienen een brede en afwisselende klantenkring in heel Nederland. Met een groep van zo’n 20 collega’s werken we dagelijks met veel plezier aan uiteenlopende projecten voor onze klanten.

Heb je zin om bij ons te komen werken en voeg jij toe wat wij nodig hebben? Stuur dan een mail waarin je ons overtuigt van het feit dat jij de persoon bent die we zoeken door het onderstaande formulier in te vullen. Nog aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan naar 0318-512131 en vraag naar Ewout.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega? Vul het formulier in!