Consumenten websites

Een nieuwe of hernieuwde website? Ja graag, maar waar begin je? Voor ons is het ‘dagelijkse kost’, maar voor de meeste ondernemers, bedrijven of instellingen niet. Wij hebben het bouwen, ontwerpen en lanceren van dé perfecte website in heldere stappen opgedeeld. Maar eerst een stukje introductie 😀

Online visitekaartje

Een supergave website in jouw huisstijl versterkt de lading van je merk, product of dienst. Samen gaan we voor de optimale combinatie van branding, content, design & techniek.

Krachtig marketingmiddel

Maar, een website gaat pas écht voor je werken als de bezoeker er vindt wat hij of zij zoekt. Of veel beter nog: als de bezoeker overgaat tot een handeling om met jou in contact te treden.

In mooie marketingtermen heet dat “een conversie”. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het downloaden van een brochure, het invullen van een contactformulier of het direct doen van een aankoop.

Wil jij een prachtige website waar de hele klantreis goed is uitgedacht? Wij helpen je graag!

Bouw

Tijdens een kick-off bespreken we samen jouw wensen, doelen en doelgroep(en). Met al deze informatie bij elkaar bepalen we de strategie. Deze strategie wordt omgezet in een heldere wireframe. Een wireframe is een schematische blauwdruk van de structuur van een website en toont de pagina-indelingen.

 

Design is not just what it looks like or how it feels. Design is how it works.

Jeroen Clark Creative director

WordPress

“Onze” websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is wereldwijd marktleider in webbouw en -onderhoud. Het Content Management Systeem (CMS) werkt eenvoudig en intuïtief en is schaalbaar en aanpasbaar voor elke paginatoepassing. WordPress is veilig, flexibel en biedt eenvoudige integratiemogelijkheden met tal van platformen en systemen.

Los van al dit technisch vernuft is WordPress ook een geliefde vriend van Google. Kort gezegd: WordPress heeft alles in huis om je site optimaal en zoekmachine vriendelijk in te richten.

 

 

Design

Tegelijkertijd gaan we ook aan de slag met het ontwerp en alle functionaliteiten. Gebruiksvriendelijkheid en responsive design (een optimale web-ervaring voor een breed scala aan apparaten) staan hierbij voorop.

Ja, ik wil een website met WOW-effect

Content

Als de techniek op orde is, kunnen we gaan “vullen”. Alles valt of staat met de juiste content. Teksten die naadloos aansluiten bij jouw “tone of voice”, maar ook foto, video en animatie die de merkbeleving versterken. Of je nu op ‘nul’ (opnieuw) begint of bestaande teksten gaat recyclen, wij helpen je graag op weg! Zin en tijd om zelf te gaan vullen? WordPress heb je zo onder de knie en natuurlijk zijn wij op de achtergrond aanwezig voor alle support.

Toegankelijkheid & inclusiviteit

Sinds 2021 is het voor semi-overheidsinstellingen verplicht om alle interne en externe sites te laten voldoen aan de WCAG 2.1 norm. Maar, wat is WCAG eigenlijk? We vertellen je er alles over in ons blog : “WCAG, een toegankelijke site voor iedereen”

En dan...

Gaat de website live. Met een big bang of met stille trom, maar net wat past op dat moment. En eigenlijk begint het ‘echte werk’ dan pas. Een website is een levend marketingmiddel. We gaan meten, analyseren en optimaliseren zodat je website op alle momenten van de customer journey van jouw doelgroep de juiste functie vervuld.

Zo maak je pas echt indruk!

Wil jij een goed uitgedachte consumenten website?

Wij helpen je graag met het designen en bouwen van een goed uitgedachte consumenten website. Druk op de onderstaande knop en vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een consumenten website!