Verbeter je online zichtbaarheid met On-page SEO

Wil je met jouw bedrijf, product of dienstverlening goed gevonden worden? Dan heb je pagina’s nodig die goed ‘scoren’ in Google. Wij kunnen je helpen bij het inrichten van een goede SEO-pagina, waarmee je gratis bezoekers binnenhaalt voor langere tijd.

Goede content maakt het verschil

Een goede SEO-pagina samenstellen is een vak apart. SEO (Search Engine Optimalisation) is een kunst die aan snelle veranderingen onderhevig is. De algoritmes van zoekmachines wijzigen regelmatig en de concurrentie is groot.

Toch is het mogelijk om met een goed doordachte SEO-strategie op een gunstige positie vertoond te worden op de zoekresultatenpagina van Google én andere zoekmachines.

Onze werkwijze

Met onze SEO-strategie gaan we niet voor een snel en kortdurend succes, maar voor goede vindbaarheid voor een langere periode. Hoe gaan wij te werk?

  1. We kijken eerst naar de huidige staat van jouw website. Een goed werkende website is essentieel voor goede SEO-resultaten. Daarom maken we eerst een technische SEO analyse van de website.
  2. Vervolgens kijken we welke zoektermen voor jou relevant zijn, of die zoektermen je genoeg bezoekers gaan opleveren en of het überhaupt haalbaar is om op deze zoektermen te scoren.

    Na een zogeheten zoekwoordenonderzoek komen we bij je terug met een realistische lijst met woorden waar potentie in zit.

  3. Daarna stellen we een SEO-pagina voor jou samen met tekst, beeld, video’s, downloads en andere content-elementen die de pagina helpen om te scoren in Google.
  4. We zorgen ervoor dat de pagina niet alleen scoort, maar ook dat de vertoning in Google er aantrekkelijk uitziet en opvalt tussen andere zoekresultaten. Potentiële klanten moeten je pagina niet alleen vinden, maar ook nog op de link klikken!
  5. We monitoren de groei van de vindbaarheid in Google maandelijks en optimaliseren en stellen bij waar nodig.

Wil jij ook de voordelen van SEO ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies!

Leendert Bos - arbeidsmarktcommunicatie

Altijd op de hoogte

Wij blijven altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen bij Google en houden jou hiervan op de hoogte. De aanbevelingen voeren we direct door. op jouw website.

Naast on-page SEO maken we ook werk van technische SEO en Linkbuilding om jouw pagina goed te laten scoren.

Ik wil een betere positie in Google

Wil jij graag beter gevonden worden met je website? Daar helpen wij je graag bij! Klik op de onderstaande knop en  vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij helpen je graag met het beter vindbaar maken van je website!