24 februari 2020 3 min leestijd

Even kennismaken: Patricia regelt het!

Wendy Kramer-Remmerde
Creative marketing strateeg

Een nieuw pand, een nieuwe collega! Voor onze kersverse projectmanager Patricia was haar eerste week bij De Indruk gelijk onze eerste week in het nieuwe pand. Het zoeken naar zo ongeveer alles was dus een grote gemeenschappelijke deler. Inmiddels allemaal gesetteld, is het tijd om -digitaal- kennis te maken met deze regeltante pur sang én één van de twee geliefde collega’s achter hetwordtgeregeld@deindruk.nl!

Over Patricia

Patricia is een geboren en getogen “Veense”, 36 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee zoontjes. Met een achtergrond als ZZP-er (visagist) kent zij de ‘kant van de klant’ als geen ander. De functie van projectmanager sluit dan ook naadloos bij haar kunnen en kennen aan. Uitermate stress-bestendig zit het regelen van allerhande zaken in haar DNA. Of zoals Patricia zelf zegt:

De beste dagen zijn de dagen die niet lopen volgens planning

Projectmanager van A tot Z

Het geeft haar bijzonder veel voldoening om samen met mede-projectmanager Anne-Matthea alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Om intern onze afdelingen te verbinden en extern alles van A tot Z voor de klant te organiseren. En net dat beetje extra te leveren, waar de klant nog niet eens aan had gedacht. Chaos? Patrica schept er orde in. Onduidelijkheid? Doorvragen en organiseren! Deadlines? Kom maar op! Altijd tot in de puntjes voorbereid en gestructureerd pareert zij alles wat er zoal voorbij kan komen.

Voldoening

Als dan aan het eind van de dag alle hobbels zijn gladgestreken, kan zij tevreden naar huis. Om daar heerlijk te genieten van al het goede van het leven. Of.. om haar bourgondische inslag te compenseren met een bezoek aan de sportschool of een heerlijke wandeling met de hond. Enne.. misschien wel even langs Starbucks voor haar guilty pleasure (Skinny caramel macchiato met een extra shot espresso).

Een goede kop koffie kan ik niet weerstaan

Samen op weg naar succes

Gelukkig zit het met de lekkere koffie wel goed bij De Indruk! De afgelopen periode heeft Patricia een soortgelijke projectmanagersfunctie vervult bij een wat meer gespecialiseerd bureau. Wat Patricia nu juist zo aanspreekt in haar huidige rol is de bundeling van alle disciplines onder één dak. Door de combinatie van design, development en marketing kunnen we de klant optimaal begeleiden op de juiste route naar succes. Patricia is daarin, samen met Anne-Matthea, de verbindende schakel.

Patricia kijkt er naar uit om kennis te maken met alle contacten van De Indruk, natuurlijk met een heerlijke kop koffie!