1 mei 2019 3 min leestijd

Houten jubileum voor Leendert

Rozemarijn Kamphorst-van Leijenhorst
Communicatieadviseur

Leendert. Een tikkeltje chaotisch. Met een bureau van Jan Steen. Breed georiënteerd en van veel markten thuis. Maar vooral: een leuke en toffe collega. Altijd op zoek naar nieuwe kansen. Gedreven tot op het bot. Gewaardeerd door klanten. En precies vandaag, op de Dag van de Arbeid, al vijf jaar lang bepalend voor De Indruk. 

Van bandleider naar projectmanager

Toen Leendert op 1 mei 2014 voor het eerst het pand van De Indruk betrad, was er behoefte aan sturing en procesbegeleiding. Precies daar ging Leendert mee aan de slag, in de rol van projectmanager. Als ex-bandleider van Handsome Poets kon hij zijn organisatietalent hier volledig tot bloei laten komen. Dat hij nóg meer talenten had, was toen voor iedereen nog een verborgen geheim. Ook voor Leendert…

Grondlegger van de marketingafdeling

In het najaar van 2015 bleek er behoefte aan iemand die marketing ging doen (ja echt waar: we hadden 3,5 jaar geleden nog geen marketingafdeling). En dat werd Leendert.

Hij wàs onze marketingafdeling. De eerste stappen waren pril en onwennig. Maar hij ontwikkelde snel. Van projectmanager groeide hij uit tot een echte marketinggoeroe. Waar wij – en onze klanten – tot op de dag van vandaag dankbaar gebruik van maken.

Onze harde werker, vernieuwer en leuke collega.

En nu: Leendert viert zijn jubileum. Een jubileum van succesvolle tijden met heel veel ups en af en toe natuurlijk ook een down. Jaren waarin hij veel nieuwe collega’s mocht verwelkomen. Waarin hij is opgeklommen in het marketingvak, waar hij inmiddels behoorlijk wat voet aan de grond heeft. Onze harde werker, vernieuwer en leuke collega. Over vijf jaar een nieuwe blog. Want we zijn blij met hem en willen hem graag nog even houden!