1 maart 2024 3 min leestijd

Lustrum voor onze social media koningin: Wendy 5 jaar in dienst!

Verena Breugem - Pater
Marketeer

Het is feest bij De Indruk! Onze onmisbare social media koningin Wendy viert haar vijfjarig jubileum. Vijf jaar geleden wandelde ze vol enthousiasme ons kantoor binnen. Sindsdien is ze een onmisbare schakel geworden, altijd vrolijk en klaar om haar creatieve stempel op ons kantoor te drukken.

Wendy is altijd up-to-date met de nieuwste marketing- en social media trends. Haar creativiteit zit in nóg veel meer dan enkel marketing: ze betreedt ons kantoor vanuit haar geliefde Scherpenzeel steevast met fantastische outfits.

Als creatieve duizendpoten bestaan, dan is Wendy er één!

Als je het over inhakers hebt, dan is Wendy degene die ze moeiteloos uit haar mouw schudt. Ook bij het woord ‘contentkalender’ is ze niet te missen. Maar Wendy is meer dan alleen een marketingwonder. Heeft een collega iets leuks op de planning of juist iets waar hij of zij tegenop ziet? Wendy vraagt als eerste hoe het was of stuurt een lief berichtje. Het is dan ook hoog tijd om deze creatieve duizendpoot zélf eens in het zonnetje te zetten.

Als je maar één woord zegt, zingt Wendy er een deuntje bij. Haar energie is aanstekelijk en ze weet als geen ander hoe ze een creatieve brainstormsessie moet leiden. Wendy visualiseert toekomstplannen in een oogwenk en werkt nieuwe ideeën binnen no-time uit, altijd punctueel en met een glimlach. Heeft ze een inspirerend interview gehad? Ze deelt het met het team en zorgt voor die extra boost van positieve energie.

'Onze Wen!'

Voor Wendy staat relatie centraal en dat is te merken. Sommige klanten noemen haar zelfs ‘onze Wen’. Wendy is niet alleen betrokken bij klanten én collega’s, maar natuurlijk ook bij haar kids. Wedstrijden? Wendy coacht of staat langs de lijn! En ook een wedstrijd van haar favoriete 020 zal ze niet snel overslaan. Fanatiek in alle opzichten.

Als we terugkijken op de afgelopen vijf jaar, kunnen we met trots zeggen dat Wendy niet alleen ons kantoor maar ook al onze klanten heeft verblijd met haar creativiteit en toewijding. Wen, we hopen op nog vele jaren van inspiratie, lachen en succes met jou aan boord!

Op naar de volgende 5 jaar! 🎉🌟