3 november 2020 2 min leestijd

Maak kennis met onze nieuwe collega: Wilco van Sligtenhorst

Rozemarijn Kamphorst-van Leijenhorst
Communicatieadviseur

Sociaal, sportief en breed geïnteresseerd: een bondige samenvatting van Wilco. In september mochten wij hem verwelkomen als Developer bij De Indruk. We stellen onze nieuwe collega graag aan je voor. 

Wilco is getogen en geboren in Barneveld, heeft een zoontje van 4 jaar en is een echte sportman. Naast het feit dat hij al z’n hele leven voetbalt, is hij ook veel te vinden in de sportschool waar hij aan CrossFit doet. Daarnaast ziet hij designen en programmeren ook zeker als hobby.

Online in hart en nieren

De interesse voor online zit er al lang in: al sinds zijn 15e is Wilco bezig met ontwerpen en programmeren. Deze interesse bleef, want een aantal jaar later heeft hij de opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond. Vanuit zijn nieuwsgierige, gedreven houding zoekt hij altijd naar hoe dingen gemaakt zijn. Met precies deze eigenschappen is hij tien jaar geleden zijn eigen onderneming gestart. Na een aantal jaar freelancen was Wilco toch weer toe aan werken in teamverband. Toen in augustus een vacature bij De Indruk verscheen was de match snel gemaakt.

Designen en programmeren zit gewoon in m'n genen. Als ik geen sociale dingen had, zat ik de hele dag achter m'n computer.

Klantreis van begin tot eind

Wilco wil altijd weten hoe iets werkt, waar het vandaan komt en wat het doet. Daarbij wil hij het proces kennen van begin tot eind: van klantgesprek tot hosting. Precies de stappen die hij in zijn jaren als freelancer ook altijd doorliep. Deze ervaring, in combinatie met zijn brede interesse, maakt Wilco niet slechts ‘Developer’, maar ook een ‘Technisch marketeer’. Daarbij geniet hij van klantcontact, zodat hij hen verder kan helpen.

Ik zit graag met klanten om tafel, waarbij ik een adviserende rol vervul. Ik denk graag mee over mogelijkheden en oplossingen.

Wilco hoopt -naast het ontwikkelen van websites- processen te automatiseren en nieuwe ideeën toe te voegen, waarmee we als De Indruk verder kunnen doorontwikkelen.

Uiteraard hopen we Wilco als collega’s snel te kunnen vergezellen op kantoor, wanneer dat weer kan. Wilco, welkom bij het team!