15 februari 2024 4 min leestijd

Proost op Erik🍻 Vijf jaar in dienst!

Jeroen Dekkers
Online Marketeer

Ondertussen alweer 5 jaar geleden liep Erik door de voordeur van ons toenmalige pand in Veenendaal. Met zijn lange gekrulde Andrélon lokken wist hij Ewout al snel te overtuigen van zijn charmes als relatiemanager.

Fast forward, vijf jaar later… kennen wij Erik als een echte mensen-mens. Een verbinder die zijn mensenkennis niet alleen inzet voor onze klanten maar ook voor zijn collega’s. Iemand die met zijn eigenzinnige humor altijd een beladen ruimte weet te ontmantelen.

Uiteraard zouden wij De Indruk niet zijn als wij Erik niet op gepaste manier zouden feliciteren met zijn jubileum. Het geval wil dat Erik zijn onmenselijke hoeveelheid energie graag inzet om regelmatig fietstochten van 200km te doen… vrijwillig. Dus om lekker in dit thema te blijven stellen wij Erik dan ook graag voor aan de hand van de vijf belangrijkste onderdelen van zijn favoriete hobby 🚴.

Frame

Al begint Erik’s frame al wat gebruikssporen te krijgen met alle sportgerelateerde ongelukken die hij de laatste jaren te verduren heeft gehad 🤕,  vormt hij zeker de basis van ons team. Altijd betrouwbaar en een stevige sparringpartner, voor zowel zakelijke als privé gesprekken.

Wielen

Zonder wielen bereik je als fietser je doel niet… duh. Laat dat nou net zijn wat Erik leuk vindt om te doen. Niet alleen zijn eigen doelen bepalen en halen, maar juist achterhalen wat een ander inspireert, motiveert en gezamenlijk kijken hoe jij jouw doel kunt behalen.

Versnelling

Net zoals een versnellingsbak altijd in topconditie onderhouden moet worden, doet Erik dat uiteraard ook. Met zijn dagelijkse dieet bestaande uit rijstwafels met sambal en een culinaire selectie aan bij elkaar geraapt groenvoer 🥦 zorgt Erik ervoor dat zijn lichaam altijd op de hoogste versnelling kan functioneren.

Remmen

De remmen zijn natuurlijk van vitaal belang voor een fiets en geven de fietser een vorm van vertrouwen en veiligheid. Anders zou de natuurlijke selectie snel zijn werk doen 👀. Zo heeft Erik in zijn fietscarrière ook wel eens de beruchte boom op het gravelpad ontmoet. In zijn dagelijks leven als relatiemanager wint hij met zijn rustige en informele houding ook snel het vertrouwen van onze opdrachtgevers.

Zadel

Een mooi zadel versterkt de uitstraling van een goede sportieve fiets. Ook Erik zorgt ervoor dat hij altijd de juiste snaar weet te raken tussen Scandinavische modetrends en praktische outdoorkleding. Om zo zijn eigen uitstraling te creëren.

Erik, wij zijn blij dat je al 5 jaar een waardevol onderdeel bent van ons team. We hopen nog velen jaren van je gezelschap te mogen genieten!

 

 

 

 

 

Op de volgende 5 jaar! 🍻

Erik van Holland