31 mei 2021 2 min leestijd

Proost op Josien!

Susette Hooijer-Fioole
Financieel manager

Jubileum Josien

Vijf jaar geleden. Op zoek naar administratieve ondersteuning, toen nog voor de GemTech Groep. Massa’s sollicitaties en daar was het knappe koppie van Josien.

Met haar stylo bril niet direct het stereotype van een administratieve kracht, maar de aandacht had ze wel. En hoe verfrissend was het na diverse gesprekken om tijdens het gesprek met haar te ervaren; yes wij hebben een klik! Dat de ervaring en kennis er was, dat was vanuit de brief al duidelijk. Ik weet nog dat ik gespannen opbelde; we willen voor jou gaan. Want ja, wat als ze niet voor ons koos? Maar er kwam een enthousiaste reactie!

En wat zijn we blij dat ze nog steeds met dat enthousiasme ons team versterkt. Want enthousiast is ze; enthousiast in haar werk (oké, op die altijd volstromende mailbox na dan), enthousiast naar collega’s toe, enthousiast over nieuwe plannen, ideeën.

Wat haar verder typeert is dat ze een leergierige (ze wil het liefst van de hoed en de rand weten), harde, flexibele werker is (valt de laatste dag van de maand op een niet-werkdag, ze stuurt die facturen er hoe dan ook uit! Waarvoor onwijs veel dank!). Maar ook de stadse vrouw die te laat betalende klanten (helaas die hebben we soms) vriendelijk, doch duidelijk uitlegt dat ze de betalingstermijn overschreden hebben.

En daarnaast natuurlijk de lieve, gezellige, goedlachse meid die ze is. Altijd open voor een babbeltje. Zorgzaam voor haar collega’s (en de planten). En wat tenslotte ook alles over haar zegt, haar Whatsapp status; Is it already wine o’clock?? ?

Do we need to say more? 🙂

Proost lieve Josien! Op naar de volgende vijf jaar graag!