10 september 2019 2 min leestijd

Susette al 10 jaar onze steun en toeverlaat

Rozemarijn Kamphorst-van Leijenhorst
Communicatieadviseur

Susette al 10 jaar onze steun en toeverlaat

Nog maar 31 jaar jong en toch al 10 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Dat kunnen niet veel jonge mensen zeggen. Toch was dat voor onze Susette op 1 september 2019 een feit.

Eigenlijk kennen we Susette zelfs al langer, want voordat ze officieel in dienst kwam was ze Susette Fioole stagiaire bij De Indruk Bedrijfscommunicatie bij Nel van Vessem. Nog maar 20 jaar oud was ze toen, maar haar komst maakte toch al flink wat los. Vooral bij Ewout Hooijer, die al snel een oogje op haar liet vallen (en zij op hem).

Een ware werk-romance bij De Indruk dus. Na haar stageperiode begonnen de twee te daten en the rest is history. Inmiddels zijn de twee getrouwd, gesetteld en hebben ze een zoontje en een tweede baby op komst.

Veranderingen

Susette bleef hangen bij De Indruk en werd algauw onze steun en toeverlaat op de administratie. In 10 jaar tijd maakte ze heel veranderingen mee: de start van Intergrip en van Emendis, het vertrek van Nel en het samenvoegen van Grafische Vormgeving en Internetcommunicatie.

De administratieve afdeling werd uitgebreid met Josien en Kim en later weer kleiner, doordat Kim met Emendis mee ging toen de bedrijven zelfstandig verder gingen.

Al die tijd bleef Susette de constante factor. Ze liet zich niet gek maken en wist De Indruk veilig door alle stormen heen te laveren. Ze zorgt er, samen met Josien, voor dat wij elke maand ons salaris gestort krijgen, dat onze klanten ons betalen en dat onze leveranciers op tijd door ons betaald worden.

Geheugen

Dankzij haar onwaarschijnlijk goede geheugen weet Susette altijd hoe de vork in de steel steekt, als wij de draad kwijt zijn. Maar dat niet alleen: ze kent alle klanten bij naam, weet wat er speelt en is het aanspreekpunt voor al hun vragen. Bovendien is ze heel attent, niet alleen voor klanten, maar ook voor ons als De Indruk-medewerkers.

Kortom: alle reden om Susette vandaag in het zonnetje te zetten. Namens ons allemaal een hele grote ‘DANKJEWEL’!! We hopen dat je nog heel lang CFO van De Indruk blijft en dat we nog lang van jouw vrolijkheid en gezelligheid mogen genieten…