Social media adverteren

Steeds meer mensen zitten op social media, hierdoor kan jij binnen no-time je doelgroep bereiken met social media advertising. Bij social media advertising kan je verschillende doelen instellen, wil jij meer naamsbekendheid creëren? Je doelgroep bereiken of conversies behalen? Wij helpen je graag!

Met social media advertising kan je jouw ideale doelgroep bereiken. Wij helpen je hier graag bij!

Kim Spijkerman Marketing & Sales

Facebook advertising

Veel mensen wereldwijd maken gebruik van Facebook. In Nederland is dit één van de populairste social media platformen. Hierdoor is het bereik heel groot op Facebook.

Bij Facebook advertising worden de advertenties niet alleen in het nieuwsoverzicht getoond, maar ook in de zij menu’s of Facebook Messenger en in video’s op Facebook bij mensen die jij wilt bereiken.

Facebook advertising kan je ook goed gebruiken voor recruitmentmarketing!

Instagram advertising

Bij Instagram advertising krijgt jouw doelgroep je bericht op hun tijdlijn te zien of in hun stories.

Facebook en Instagram advertising zijn aan elkaar gekoppeld, wanneer je op Instagram wilt adverteren is het belangrijk dat je een Facebook advertentieaccount hebt.

Dit maakt het gemakkelijk, want hierdoor kun je op elk moment adverteren op Facebook en deze advertentie ook gelijk plaatsen op Instagram en andersom.

Wil jij gaan adverteren op social media? Wij helpen je graag!

LinkedIn advertising

LinkedIn is met meer dan 500 miljoen gebruikers het grootste zakelijke kanaal.

Bij LinkedIn advertising geef jij ons informatie over welke bedrijven en/of mensen je wilt bereiken met je advertentie, dan gaan wij voor jou aan de slag!

LinkedIn geeft de mogelijkheid om te targetten op persoonlijk niveau, bedrijfsniveau en functieniveau. Hierdoor kun je heel gericht targetten om de mensen te bereiken die je wilt bereiken!

Recruitment met social advertising

Ben je op zoek naar personeel? Social advertising kan je ook inzetten voor jouw recruitment.

Met social advertising kan je medewerkers vinden voor jouw vacatures. Wij kunnen je hier zeker bij helpen! Meer weten over recruitment en social advertising? Lees onze dienst over recruitmentmarketing.

Canva

Wij werken met de tool Canva. Hierin maken wij een maatwerk template met jouw huisstijlkleuren, waardoor jouw advertenties onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrent.

Je krijgt de mogelijkheid om de templates zelf te bewerken, zodat je ze ook kan gebruiken voor je organische social media posts op Facebook en Instagram!

Wil je meer informatie over adverteren op social media? Vul het formulier in, wij vertellen je graag meer!

Onze aanpak

Samen met jou kijken we welk advertentiekanaal aansluit op het doel en de doelgroep dat jij wilt bereiken met jouw advertenties. Vervolgens gaan we een advertentieaccount aanmaken op het kanaal waarop jij wilt gaan adverteren. De templates worden opgemaakt door onze designers en deze worden samen met jou afgestemd.

Wanneer we van start gaan, bespreken we het doel dat je wilt halen per advertentie, wat het budget is dat wij mogen gaan uitgeven en de looptijd van de advertentie.

Wanneer de advertentie is beëindigd, bespreken wij samen met jou de resultaten. Hierdoor krijg jij een goed beeld van wat de advertentie jou heeft opgeleverd!

Heb jij interesse in social advertising?

Wij helpen je graag bij het creëren van advertenties en het behalen van jouw doel(en). Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen dan vrijblijvend contact met je op.

 

Wij helpen je graag bij het optimaal inzetten van social media advertenties!