Bereik de juiste kandidaten met

Recruitment marketing

Vrijwel ieder bedrijf in Nederland zit te springen om nieuwe werknemers. De Indruk helpt met recruitment campagnes latent werkzoekenden te bereiken én overtuigen. Bekijk hoe wij het verschil maken.

Goedkoop de juiste doelgroep bereiken

Waar haal je nieuw personeel vandaan als iedereen al werk heeft?

In Nederland was het werkeloosheidspercentage nog nooit zo laag. Recruitmentbureaus zijn enorm prijzig en zij leveren niet altijd de kandidaten aan waar je op zit te wachten.

“Recruitmentbureaus zijn enorm prijzig en zij leveren niet altijd de kandidaten aan waar je op zit te wachten.”

De Indruk helpt bedrijven en organisaties voor een fractie van dat bedrag met effectieve online marketingcampagnes op Google, Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn. Dat doen we al sinds 2017.

Waarom je ons moet inschakelen:

  • Dankzij nauwkeurige targetting bereiken we precies die kandidaten die je zoekt. We kunnen bijvoorbeeld targetten op opleiding, vaardigheden, zoekgedrag, of huidige werkzaamheden. Als het moet richten we de campagnes op werknemers van je concurrent. Vertel ons wie jij zoekt en wij bereiken hen.
  • Onze campagnes bereiken niet alleen werkzoekenden, maar ook latent geïnteresseerden. Aan hun online gedrag kunnen we precies zien in hoeverre zij bereid zouden kunnen zijn om van baan te wisselen. Met andere woorden: wij bereiken kandidaten al voor ze actief gaan zoeken.
  • Wij leveren je concrete leads. Natuurlijk is het mooi als mensen op jouw website solliciteren. Maar het kan ook zijn dat potentiële werknemers signalen van interesse afgeven, maar de stap om te solliciteren nog niet gezet hebben.Jij kunt hen een handje helpen door hen een berichtje te sturen op LinkedIn of aan te spreken terwijl ze op je website actief zijn. Wij vertellen je hoe dat moet en wie je een berichtje sturen moet.

Vergroot je bereik en vind de juiste kandidaten met recruitment marketing!

Bewezen succes

De Indruk hielp al tientallen bedrijven aan nieuw personeel. Sommige grotere organisaties schakelen ons al jaren in om hen te helpen hun personeelsbestand op peil te houden.

Wij kijken verder dan alleen campagnes

Bij De Indruk vinden we het belangrijk dat alles klopt.

Niet alleen onze campagnes moeten succesvol zijn. We willen ook dat de belevenis voor een potentiële sollicitant op de vacaturepagina zo goed mogelijk is. Daarom kijken we ook naar je vacaturetekst en de vormgeving van de pagina. We helpen je die te verbeteren zodat je bezoeker de beste bezoekervaring krijgt die hij zich kan voorstellen.

Meer hierover lees je op onze pagina Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Contact

Wil jij graag dat de openstaande vacatures vervuld worden? Dan is recruitment marketing een goede manier de juiste kandidaten te bereiken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door op de onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vragen te beantwoorden.

Wij helpen je graag met het werven van werknemers met recruitment marketing!

Leendert Bos - arbeidsmarktcommunicatie