Corporate websites

Websites zijn niet meer weg te denken uit de mix van marketingmiddelen. En wie nu een website van pak ‘m beet 5 jaar geleden bekijkt, zal zich verbazen over het oubollige uiterlijk. Het is voor iedereen zonneklaar: internet staat niet stil en groeit met de dag. Van spraak gestuurde commando’s, slimme apps en domotica tot commerciële webshops en intelligente formulieren.

De ideale oplossing die jou vooruit helpt

Wij loodsen je graag door deze snelle wereld om samen de ideale oplossing voor jouw onderneming of project te vinden. Of eigenlijk:

Om je te verrassen met net dat beetje extra om de concurrent een stap voor te blijven

Marc Lead UX/UI Designer & Developer

Design

Bij de ontwikkeling en innovatie van je online zichtbaarheid komen design en development samen. Technologie werkt pas echt voor je, als het ook visueel en tekstueel aansluit bij je uitstraling. Zo wordt je website het ideale online visitekaartje én een krachtige marketingtool.

Laat de statistieken spreken

Zowel bij het innoveren van een bestaande website als bij het vervangen van de huidige website beginnen we met een analyse van de status quo én het verleden.

  • Wat gebeurt er tot nu toe op de website?
  • Welke pagina’s worden goed bezocht?
  • Via welke zoekwoorden komen mensen op de site?
  • En komen zij via Google of juist via de social media kanalen?

Door het interpreteren van deze statistieken kunnen we de juiste overweging maken voor de benodigde functionaliteiten.

Wil jij een website met WOW-effect?

Erik van Holland

Optimaliseren

Zodra de website live staat, kunnen we verder gaan optimaliseren. Dit doen we door te gaan testen met bijvoorbeeld het kleurgebruik van buttons en beeldmateriaal. Zo blijft de website een dynamisch én effectief middel met steeds het meeste rendement!

Meer lezen:

 

Content

Een website zonder inhoud (tekst, beeld) is uiteraard slechts een lege huls. Bij het bepalen van de webstructuur (wireframe) komt naar voren welke content er nodig is. Wij helpen graag bij het samenstellen van het ideale contentplan en het opstellen van een contentkalender. Ook het daadwerkelijk vullen van de website kunnen wij deels of geheel uit handen nemen.

Livegang

3… 2… 1… en live! Jouw website is ‘in de lucht’! Dat wordt gevierd! Maar.. het werk houdt niet op. Om malware, virussen en hackers tegen te gaan voeren we regelmatig onderhoud uit. Ook het updaten van systemen en applicaties hoort hierbij. Onze helpdesk staat snel en accuraat voor je klaar om je hierin te adviseren én alle vragen te beantwoorden.

Vindbaarheid

SEO (organische zoekresultaten) en SEA (betaalde zoekresultaten) zijn bepalend voor de vindbaarheid van je website. In het hierboven genoemde blog “Het verschil tussen websiteteksten en SEO-teksten” wordt uitgelegd hoe webteksten bijdragen aan je online vindbaarheid en hoe je deze kunt stimuleren. Google is kritisch, maar beloont je ook als je website relevant is. Bij de overgang van een huidige website naar een nieuwe, dragen wij dan ook zorg voor het correct redirecten van de pagina’s, zodat je opgebouwde ‘Google-credits’ niet verloren gaan.

Benieuwd hoe wij jouw website zouden ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hosting & domeinnaamregistratie

Ook bijbehorende zaken zoals hosting en domeinnaamregistratie nemen we je graag uit handen.

Na livegang begint het werk pas écht

De website staat live. We zijn trots. En net zo nieuwsgierig (of misschien nog wel wat meer..) als jij naar de eerste bezoekersaantallen en resultaten. In het statistiekenpakket Google Analytics en de bijbehorende Google tools stellen we doelen in, zodat we ook daadwerkelijk het effect van de website kunnen meten & monitoren en waar nodig aanpassingen kunnen doorvoeren.

We vinden het van groot belang om te blijven optimaliseren, zodat de website steeds blijft voldoen aan de behoefte én de meest actuele techniek.

Meer weten over het laten bouwen van je eigen website?

Wij helpen je graag verder op weg bij het realiseren van je online ambities. Misschien ben je benieuwd naar wat er aan je huidige website verbeterd kan worden of wil je eerst wel eens weten wat de kosten zullen zijn. Wij gaan graag met je in gesprek! Druk op de onderstaande knop en vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van je corporate website!