Maatwerk webapplicatie

Ontdek de kracht van maatwerk bij het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen. Bij De Indruk specialiseren we ons in het creëren van innovatieve webapplicaties die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om samen met jou de perfecte oplossing te ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Waarom een maatwerk webapplicatie?

Schaalbaarheid en flexibel

Een maatwerkoplossing groeit mee met de veranderende behoefte van jouw bedrijf.

Maximale productiviteit

Automatisering en maatwerkfunctionaliteiten boosten je bedrijfsactiviteiten.

Betere klantervaring

Intuïtieve interfaces en maatwerkfuncties verhogen klanttevredenheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw maatwerk webapplicatie?

Waarom De Indruk?

Persoonlijk contact

Goede communicatie is key voor succes. Wij zorgen voor snelle lijnen en directe expertise, zonder wachttijden. Je eigen contactpersoon kent je behoeften en helpt je snel en effectief verder.

Maatwerk advies

We duiken diep in wat jouw bedrijf nodig heeft. Geen bedrijf is hetzelfde, dus standaardoplossingen? Daar doen we niet aan. We stemmen onze diensten en oplossingen precies af op jouw specifieke knelpunten en wensen.

Deskundigheid

Ons team? Een topmix van developers, marketeers, designers en strategen. Die mix van specialisten zie je terug in de kwaliteit van de oplossingen die we bieden. Samen zorgen we ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt!

Onze succesverhalen

SnelStart

Een ijzersterke productlanceringscampagne waarin strategie, marketing en development elkaar versterken!

Bekijk de case

Bosch Beton

Hoe het verbeteren van de gebruikerservaring, gecombineerd met SEO heeft geleid tot een aanzienlijke toename in organische vindbaarheid.

Bekijk de case

SV Land

Een op maat gemaakte werken-bij website die jonge talenten aantrekt en het aantal sollicitanten verhoogt.

Bekijk de case

Hoe wij jouw webapplicatie bouwen

1. Analyse

Elk project begint met een uitdaging of een vraag. Voordat we écht aan de slag gaan, brengen we samen alles in kaart. We willen jou én je organisatie natuurlijk ook beter leren kennen!

2. Requirements

Na de analyse zien we de oplossing voor ons. Nu is het tijd om te bepalen hoe we het portaal inrichten. We checken welke functionaliteiten nodig zijn en of we data uit andere systemen moeten integreren.

3. Haalbaarheid

Wat hebben we nodig om jouw systeem te bouwen? Halen we data uit externe systemen? Hoelang duurt de bouw en wat levert het je op qua investering en businesswaarde? Dit zijn de vragen die we nu gaan tackelen.

4. Ontwikkeling MVP

MVP staat voor Minimum Viable Product, de eerste versie van je portaal. Het doel is om snel te starten en op basis van jouw ervaringen steeds meer functies toe te voegen. We houden je nauw betrokken bij elke stap, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

5. Doorontwikkeling

Een portaal is een levend product. Na het opleveren van de MVP, werken we door aan de uitbreiding van de gewenste functionaliteiten. Blijven altijd bezig op de achtergrond en denken proactief mee om het portaal te blijven verbeteren.

6. Beheer & onderhoud

Naast het doorontwikkelen van het portaal, zijn wij ook bezig met het onderhoud ervan. Wij zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost, het portaal altijd up-to-date blijft en doen ons best om hackers buiten de deur te houden.

Ben je klaar om je bedrijfsprocessen te transformeren met een maatwerk webapplicatie?