Voor het aantrekken van top talenten

Recruitment website

Ben jij op zoek naar een nieuwe Wordpress recruitment website en maak je gebruik van recruitment software? De Indruk is expert op het gebied van WordPress websites. Wij zorgen voor een goede koppeling tussen je recruitment website en het gewenste ATS systeem, voor de beste ervaring!

Laat de techniek je helpen

Een recruitment website is perfect voor het aantrekken van talent. We zijn gepassioneerd over het matchen van de juist mensen met de juiste jobs. Onze diepgaande branche-expertise en innovatieve strategieën maken ons dé partner voor jouw groei en succes in de recruitment branche.

Maak je gebruik van recruitment software? Dan zorgen wij ervoor dat de site hier naadloos op aansluit en vlekkeloos mee communiceert. Dat maakt het gehele proces een stuk eenvoudiger, sneller én leuker!

Wij hebben ervaring met de volgende software pakketten: AFAS, Recruitée, Otys Go, Carerix, EasyFlex, JoBrock, Bullhorn, Microsoft Dynamics, Homerun, EasyCruit.

In een snel veranderde wereld, waar online aanwezigheid essentieel is, kan een recruitment website het verschil maken voor jouw bedrijf

Leendert Bos Marketing Specialist

De voordelen van onze recruitment websites

  • Webdesign op maat, die past bij jouw merk en doelgroep
  • Een makkelijk te beheren CMS-systeem
  • Een website die makkelijk te updaten is met nieuwe wensen
  • De recruitment website die is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en animaties, voor de beste gebruikerservaring
  • Professionele helpdesk, reactie binnen 24 uur op werkdagen

Ontdek hoe onze recruitment websites, jou kan helpen met het aantrekken van top talenten

Onze aanpak

Bij de ontwikkeling en innovatie van je online zichtbaarheid komen design en development samen. Technologie werkt pas echt voor je, als het ook visueel en tekstueel aansluit bij je uitstraling. Zo wordt je recruitment site het perfecte online visitekaartje én een krachtige recruitment tool.

Ja, ik wil een recruitment website