Full-service SEA marketing

full service sea marketing

Waarom wij full-service zijn als het gaat om search-advertising

Adverteren boven zoekresultaten is de snelste stap naar vindbaarheid. Maar welke zoektermen zijn voor jouw business relevant en tegen welke prijs wil je daar vindbaar zijn? Hoe val je op tussen andere advertenties en zijn er nog andere zoekmachines naast Google? Voor fullservice SEA moet je bij De Indruk zijn!

Adverteren in Google wordt elk jaar duurder. Sommige van onze klanten betalen meer dan 15 euro per klik om bovenaan de zoekresultaten te staan! Is adverteren dan nog rendabel? En wat mag een klik je eigenlijk kosten?

SEA gaat over zoveel meer dan een advertentie inzetten op een zoekterm. Bij De Indruk denken we daarom graag goed na voordat we aan de slag gaan. We maken een gedegen plan, rollen dat uit en sturen bij aan de hand van de resultaten. Welke dingen kunnen wij voor je doen?

sea scan full service

SEA scan

Wil jij je SEA-campagnes eens onder de loep laten nemen? Wij geven graag een second opion!

Onze SEA-specialisten bekijken jouw Google Ads-campagnes en geven je feedback en advies. Welke dingen gaan er goed en welke kunnen beter?

google ads logo

Méér resultaat in 10 instellingen

Google Ads bevat nogal wat ‘instinkers’: standaard-instellingen die ervoor zorgen dat je snel veel geld betaalt, maar helaas niet de goede doelgroep bereikt.

Wij kennen die instinkers en helpen je meer rendament te halen uit je Google Ads-campagnes door het aanpassen van 10 instellingen.

Meer informatie
microsoft ads

Microsoft Ads

Bij De Indruk adverteren we niet alleen via Google, maar ook via Microsoft Ads.

Het aandeel van de Bing zoekmachine is in Nederland maar heel klein. Echter: als jouw business internationaal is, is Bing nog steeds belangrijk. In de VS bijvoorbeeld, gebruikt 25% van de zoekers deze zoekmachine.

Microsoft Ads wordt gevoed door de data van onder meer LinkedIn en dat maakt het een advertentiekanaal waar je goede resultaten van kunt verwachten voor een lagere klikprijs dan in Google Ads.

advertentieteksten schrijven sea full service 2

SEA-advertentieteksten

Veel SEA-marketeers zijn druk met het optimaliseren van campagnes en campagne-resultaten. De advertentietekst zelf is echter vaak een blinde vlek.

Zijn jouw advertentieteksten wel opvallend en afwijkend genoeg? Overtuigen ze jouw potentiele klant? Wij beoordelen en herschrijven je teksten.

Meer informatie

Inrichten (Verbeterde) Conversies

Goede SEA-campagnes staan en vallen met het inrichten van doel-conversies. Dat is een kunst op zich en zeker als je gebruik wilt maken van verbeterde conversies en micro-conversies.

We laten advertenties sturen op conversies of conversiewaarde en halen zo het beste uit de algoritmes achter Google Ads.

Meer informatie
optimaliseren google ads vierkant

Optimaliseren

SEA-campagnes inrichten is één ding. Maar hoe zorg je ervoor dat de campagnes steeds beter en effectiever worden?

Bij De Indruk vinden we het belangrijk om zelf aan het stuur te blijven staan en wekelijks terug te komen in om campagnes te optimaliseren. Die aandacht levert ook wat op: een betere ROI bijvoorbeeld.

 

 

Meer full-service

Full-service marketing bureau

Op zoek naar een full-service marketing bureau? De Indruk is een veelzijdig marketing bureau met een team van ervaren marketeers die jouw bedrijf naar hoger niveau kunnen tillen. Maak kennis met onze specialisten.

Meer informatie
full service seo marketing

Full-service seo marketing

Jouw website vindbaar maken, kent vele aspecten. Een simpele SEO-pagina schrijven kan iedereen, maar voor specialistische SEO-kennis moet je bij ons zijn. Wij helpen je van een 9 een 10 te worden.

Meer informatie